Αγία Παρασκευή 2 – Γαλάτσι 1
Αθλητισμός

Αγία Παρασκευή 2 – Γαλάτσι 1

Εξαιτίας ενός παιχνιδιού της τύχης ο ΓΣΑΠ αναμετρήθηκε με την ΑΕΣ Γαλατσίου το τριήμερο που μας πέρασε τρεις φορές! Την πρώτη φορά το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Γαλάτσι αναμετρήθηκαν οι κορασίδες των δύο Συλλόγων, τη δεύτερη την Κυριακή 12 Οκτωβρίου οι νεάνιδες στο Κοντόπευκο και την τρίτη φορά οι γυναίκες τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, επίσης στην έδρα του ΓΣΑΠ. Το «σκορ» διαμορφώθηκε σε 2-1 υπέρ του ΓΣΑΠ ως κατωτέρω (με χρονική σειρά):

Κορασίδες

ΓΑΛΑΤΣΙ – Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 46 – 51 (26 – 20)

Την παρθενική τους νίκη στην Α΄ κατηγορία, πέτυχαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ το βράδυ του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου, απέναντι στο Γαλάτσι. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν πολύ νωθρά τον αγώνα με αποτέλεσμα να χάνουν στην πρώτη περίοδο με 15 – 9. Στη συνέχεια όμως βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία και στην τέταρτη περίοδο με μία αντεπίθεση διαρκείας έκαναν ένα επιμέρους σκορ 8 – 19 και πήραν τη νίκη.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 16:30 με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού.

ΓΑΛΑΤΣΙ (Ανδριόπουλος): Καραχάλιου, Μπουζινέκη, Δαμουλάκη, Σιάμου, Λογοθέτη, Δαναλάτου, Τσούπρου, Χαραλαμποπούλου, Χούμου.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά, Δούκα.

Νεάνιδες

ΓΣΑΠ – ΓΑΛΑΤΣΙ: 21 – 67
Δεκάλεπτα: 04-14, 05-20, 08-13, 04-20

Με δεύτερη ήττα συνέχισε την πορεία της η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ στην απαιτητική Α΄ κατηγορία. Η ομάδα του Γαλατσίου έδειξε σαφή ανωτερότητα από το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η μεγάλη διαφορά στο σκορ τελικά προήλθε από την κακή ψυχολογία των παικτριών της Αγίας Παρασκευής. Ο Σύλλογος καθώς και όλοι ελπίζουν στη γρήγορη ανάκαμψή τους για τους αγώνες που ακολουθούν.

Επόμενη αγωνιστική την επόμενη Κυριακή στις 16:45 στο γήπεδο του Κοντόπευκου με αντίπαλη την ομάδα ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψανά 11, Λούκα, Σταθέλου 2, Τραυλού, Μπόλτση, Σιγιώργη 3, Κούσινα, Ασημακοπούλου 2, Κούκη, Πετροπούλου, Καράμπελα 3, Κούτρη.

ΓΑΛΑΤΣΙ (Θεοδοσίου): Ζυγογιάννη 10, ΚοτλιςΔομλερτς 14, Παπαθανασίου, Αλικάρη 2, Βιντζιλαίου Α. 9, Μενουδάκου, Βιντζιλαίου Σ. 9, Πενταγιώτη, Δήμα, Βάβουλα, Κούρατσυκ 16, Καραχάλιου 7.

Γυναίκες

ΓΣΑΠ – Γαλάτσι 64 – 54
Δεκάλεπτα : 13-17, 26-14, 11-14 και 14 -09

Σκληροτράχηλη αλλά και ποιοτική η νεανική ομάδα του Γαλατσίου δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα του ΓΣΑΠ, η οποία ξεκίνησε νευρικά τον αγώνα με λάθη, χαμένα ριμπάουντ και άστοχα σουτ των τριών πόντων. Με πολύ κόπο ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ του α΄ δεκαλέπτου και τελείωσε το ημίχρονο προηγούμενη με οκτώ πόντους (39-31). Στο γ΄ δεκάλεπτο έγινε μάχη και μπήκαμε στο τελευταίο μέρος του αγώνα με το Γαλάτσι να μειώνει τη διαφορά στους πέντε πόντους (50 – 45). Τελικά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ανέκαμψε και τελείωσε νικήτρια τον αγώνα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ωραίο παιχνίδι τους, καθώς και στην αθλήτρια του Γαλατσίου Σ. Βιντζηλαίου η οποία πέτυχε τους 23 από τους 54 πόντους της ομάδας της. Όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του ΓΣΑΠ «η διαιτησία ήταν γενικά σωστή, όμως έκανε λάθη που θα μπορούσε να τα αποφύγει όπως π.χ. ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας».

Στόχος των γυναικών του ΓΣΑΠ τώρα η νίκη επί του ΑΜΥΝΤΑ την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 στις 20:15 στο Κοντόπευκο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 3, Γκάνια 2, Χαρίτου 7(1), Τσιαδή 5, Τουρνατζή, Βελούδου, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 20, Πεσκατζίου 6, Γιουκάκη 13(1), Κούκη, Μερισιώτη 8.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Θεοδοσίου): Ζυγογιάννη 11, Κωστοπούλου, Παγώνη, Βιντζηλαίου Α. 5, Μανέ 6, Βιντζηλαίου Σ. 23, Δήμα 2, Πρωτονοταρίου, Πολίτη 7.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet