«Τρίποντο» για την «Αγία» μέσα στον Χολαργό
Αθλητισμός

«Τρίποντο» για την «Αγία» μέσα στον Χολαργό

Η Αγία Παρασκευή ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος της τρίτης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΣΠΑ, αφού ήταν η ομάδα που έφυγε με το «τρίποντο» της νίκης (1-2) από το γήπεδο του Χολαργού στο ντέρμπι των Βορείων Προαστίων.

Η ομάδα Β. Ιντζέκαρου κατάφερε να επιβληθεί, με το οργανωμένο παιχνίδι της, στην ομάδα του Χολαργού, που δείχνει να μην έχει βρει ακόμη τα… πατήματά της στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ αρκετά νωρίς, στο 7΄, με πέναλτι  που κέρδισε ο Σπανός κι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσοχαντάρης.

Στην επανάληψη, ο Μουλλάκης έβγαλε ωραία σέντρα στον Ντιντίφα κι εκείνος έκανε στο 49΄ το 2-0.

 Ο Χολαργός, από την πλευρά του, αντέδρασε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ κι έτσι περιορίστηκε στο να κάνει απλώς το 2-1 στο 83΄ με τον Ζώη.

Χολαργός: Αγραφιώτης, Θ. Ρίζος, Φ. Κατσαρός (75’ Ζώης), Σπυρόπουλος, Χρόνης, Καρράς (52’ Π, Ρίζος), Φ. Καζάκος, Τζέλι, Ντζαβίδας, Πλεμένος, Π. Καζάκος (63’ Κ. Κατσαρός).

Αγία Παρασκευή: Βασιλάκης, Τζίτζης (80’ Αλευρής), Χαντζίου, Καραπιπέρης, Βελέντζας (46’ Κωνσταντίνου), Τσώνης, Μπαλατσούρας (46’ Ντιντίφας), Αδραχτάς, Τσοχαντάρης, Σπανός, Μουλλάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet