Στην αφετηρία για τον 3ο Δρόμος Ζωής
Αθλητισμός

Στην αφετηρία για τον 3ο Δρόμος Ζωής

Όλα είναι έτοιμα για τον «3ο Δρόμο Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό – 2015» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό, Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), σε συνεργασία με την Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών με την επωνυμία «ΟRΑΜΑ» και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

Το ενδιαφέρον για τη  διοργάνωση, η οποία έχει στόχους την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την προστασία και ανάδειξη της οικολογική και αθλητική αξίας του  Υμηττού και αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, υπήρξε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, έντονο με αποτέλεσμα οι δηλώσεις συμμετοχής να ξεπερνούν ήδη τις 800.

«Η φετινή  διοργάνωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση, «εκτός από  αθλητικό και οικολογικό αποκτά και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς όποιος επιθυμεί (συμμετέχων ή θεατής) μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου». Τα προϊόντα μπορούν να παραδίδονται είτε με την παραλαβή του φακέλου στους συμμετέχοντες από τη Γραμματεία, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα στους ειδικούς συλλέκτες τροφίμων που θα έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Το πρόγραμμα  των αγώνων:

  • 8:30 – Δρόμος 14 χλμ.
  • 8:40 – Δρόμος 1 χ.λ.μ (παιδιά Δημοτικού).
  • 9:00 – Δρόμος  2,4 χλμ. (παιδιά Γυμνασίου και ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας).

Η αφετηρία και ο τερματισμός των αγώνων θα είναι η κεντρική πλατεία.

Aνοιχτή διαδρομή: Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και μόνο, με αφετηρία την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, να συμμετάσχουν χωρίς κατάταξη και με ελεύθερο τερματισμό.

Στις αγωνιστικές κατηγορίες θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους ανά κατηγορία και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια σχετικής τελετής, που θα ακολουθήσει τους αγώνες και θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet