Ακαδημία ποδηλασίας από τον Α.Ο. Ίφιτος
Αθλητισμός

Ακαδημία ποδηλασίας από τον Α.Ο. Ίφιτος

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής Ίφιτος ξεκινά τη λειτουργία ακαδημίας ποδηλασίας και διοργανώνει μαθήματα εκμάθησης των βασικών αρχών οδικής συμπεριφοράς και της βασικής τεχνικής της ποδηλασίας. Βασικός στόχος να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να αθλούνται χωρίς ιδιαίτερο κόστος χρησιμοποιώντας το ποδήλατο σαν μέσο αναψυχής και σωματικής δραστηριότητας.

Ποδηλατοβόλτες από τον Αθλητικό Όμιλο Αγίας Παρασκευής ΊφιτοςΗ ποδηλασία είναι μια εξαιρετικά διαδεδομένη μορφή άθλησης. Ο σύγχρονος άνθρωπος τη χρησιμοποιεί είτε για αθλητισμό, είτε για μετακίνηση είτε σε συνδυασμό! Είναι μια ευχάριστη σωματική δραστηριότητα που μπορεί να κινητοποιήσει παρέες και μεμονωμένα άτομα. Οι περισσότεροι (μικροί και μεγάλοι) ικανοποιούνται ποδηλατώντας χωρίς όμως να γνωρίζουν οδική συμπεριφορά και βασική τεχνική.

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν ποδήλατο από τη νηπιακή ηλικία, ωστόσο εξαρτάται πολύ από τη διάθεση του παιδιού και την ικανότητα του να ακολουθήσει οδηγίες. Στην ηλικία του δημοτικού είναι πιο ώριμα να ενταχθούν σε τμήματα και να ποδηλατήσουν. Δεδομένου ότι τα παιδιά ηλικίας 7-12 ετών είναι επιρρεπή στους τραυματισμούς είναι χρήσιμο να λάβουν σωστές οδηγίες για τη χρήση του ποδηλάτου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις ποδηλατοβόλτες και τα μαθήματα ποδηλασίας από τους υπευθύνους των προγραμμάτων του Αθλητικού Ομίλου Ίφιτος, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 6936 996778 ή επισκεπτόμενοι τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet