ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣΑΠ 46 – 52
Αθλητισμός

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣΑΠ 46 – 52

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του ΓΣΑΠ επί του Αμύντα και παραμένει σε απόσταση αναπνοής (ένας βαθμός) από την τέταρτη θέση, περιμένοντας τα αποτελέσματα των επόμενων δυο αγωνιστικών. Τα ντέρμπι Ζωγράφου – Προμηθέας της 10ης αγωνιστικής και Άρης Πετρούπολης – Ζωγράφου της 11ης θα καθορίσουν την τετράδα. Στόχος του ΓΣΑΠ είναι η νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια με Πεύκη εντός και Μελά.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι με τον ΓΣΑΠ να κρατάει βραχεία κεφαλή μέχρι και το γ΄ δεκάλεπτο (35 – 38). Στο δ΄ δεκάλεπτο το ντέρμπι εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα, με τον Αμύντα να τα δίνει όλα για όλα. Η εναλλαγή στην πρωτοπορία του σκορ ήταν συνεχής ιδιαίτερα μετά το 35΄, με τον Αμύντα στο 38΄ να βρίσκεται μπροστά με 44 – 42. Στο σημείο αυτό «μίλησε» η καρδιά των αθλητριών και με ένα σερί 2- 10 έφτασαν στη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στο προπονητικό δίδυμο του ΓΣΑΠ, αλλά και συγχαρητήρια στις αθλήτριες των υποδομών μας (νεάνιδες, κορασίδες, παγκορασίδες και μίνι) που μαζί με τους γονείς τους και τους λοιπούς φίλους του ΓΣΑΠ κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας. Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτριες πήγαν προς την κερκίδα και πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους τη μεγάλη νίκη.

ΑΜΥΝΤΑΣ: Προπονήτρια: Δρακάκη
Λεκάκη 4, Τσιμτσιλή 7(1), Μαργώνη 10, Σακελλαρίου, Παππά, Τσαγκαράκη 6, Γιαλιμά, Ταμπόση, Χατζογιαννάκη, Γυαλιά, Ντάνου 4, Πατέρα 15(3).

ΓΣΑΠ: Προπονητής: Π. Αναγνωστόπουλος – Βοηθός: Γ. Στρατάκος
Ρεντζεπέρη 4, Γκάνια, Χαρίτου 8(2), Τσιαδή 6, Κούκη, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη, Μαστρογιαννίδου 15(1), Παστρωμά 1, Γιουκάκη 14(2), Οικονομοπούλου, Λωσταράκου 4.

Δεκάλεπτα: 11-16, 15-14, 9-8, 11-14.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet