Αναβαθμίζει τους αθλητικούς χώρους της η Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Αναβαθμίζει τους αθλητικούς χώρους της η Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) για τις εργασίες που πραγματοποιεί για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της πόλης, σε συνεργασία με τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου

Καθαρισμός τζαμιών, αποκατάσταση καθισμάτων πάγκου παικτών, αποκατάσταση εσωτερικού φωτισμού, αντικατάσταση κλειδαριάς αποδυτηρίων, επίλυση προβλήματος φύλαξης, Παρασκευή βράδυ, Σάββατο πρωί και Κυριακή πρωί, παραγγελία λαμπτήρων εξωτερικού φωτισμού. Σύντομα θα γίνουν οι απαραίτητες υδραυλικές εργασίες και θα λυθεί το πρόβλημα του εξωτερικού φωτισμού.

Κλειστό Γυμναστήριο οδού Νότου

Αντικατάσταση καθισμάτων πάγκου παικτών και εξέδρας, καθαρισμός τζαμιών, αποκατάσταση λειτουργίας πίνακα, παραγγελία λαμπτήρων και αντικατάσταση καμένων και ολοκλήρωση μόνωσης της εξέδρας για το Γυμναστήριο. Εκκρεμούν: προστατευτικά κερκίδας, αντικατάσταση διχτυού βόλεϊ, επισκευή ηλεκτρ. πίνακα.

Πάρκο και Γήπεδο «Στ. Κώτσης» (πρ. Σπυρούδη)

Αντικατάσταση 32 καθισμάτων στο γήπεδο, αφαίρεση καθισμάτων θεάτρου προς φύλαξη, περίφραξη του πάρκου, έργα ομβρίων και τοποθέτηση ασφαλτικού τάπητα στο Πάρκο, διόρθωση εξέδρας γηπέδου, έγκριση ειδικών λαμπτήρων φωτισμού και τοποθέτησή τους, καθαρισμός του χώρου του γηπέδου και επίλυση του προβλήματος πρωινής φύλαξης. Άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα μπροστά στην κερκίδα με ενχωμάτωση, η επισκευή της πόρτας εξόδου του γηπέδου προς το πάρκο, η διαγράμμιση στον χώρο μπροστά στην είσοδο του Γηπέδου και η τοποθέτηση χημικής τουαλέτας. Εκκρεμεί μέχρι την ψήφιση του ΦΕΚ χρήσεων του Πάρκου η τοποθέτηση σκέπαστρου μπροστά στα γραφεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet