Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου από το Αμερικανικό Κολλέγιο
Αθλητισμός

Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου από το Αμερικανικό Κολλέγιο

Το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος προχωρά στην ολική ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου, η οποία προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

«Η ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου της αποξήλωσης του υπάρχοντος και της τοποθέτησης του τελευταίας τεχνολογίας οικολογικού συνθετικού χλοοτάπητα θ’ αποτελέσει ένα “κόσμημα” για τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, το οποίο οι αθλητές μας θ’ απολαμβάνουν για σειρά ετών και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση στην παρακάτω μικρή προσαρμογή του προγράμματος των Deree Track & Field Academy και Deree Soccer Academy» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Κολλεγίου.

Deree Track and Field Academy

Εγγραφές αθλητών: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
Έναρξη προπονήσεων: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

Deree Soccer Academy

Εγγραφές αθλητών: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
Έναρξη προπονήσεων για τα τμήματα Παμπαίδων 1-2, Παίδων 1-2 και Εφήβων (με πρόγραμμα και χώρους/ώρες προπονήσεων και αγώνων που θα ανακοινωθεί από τους προπονητές στην πρώτη συγκέντρωση): Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
Έναρξη προπονήσεων για τα τμήματα τμήματα Little Stars, ProJunior 1-2-3, και Junior 1-2-3: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται είτε μέσα από το site www.dereeathleticclub.gr ή επικοινωνώντας με τη γραμματεία από 1 Σεπτεμβρίου στο 210 6009800 εσωτ. 1055 (16:30 – 20:30).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet