Αναπλάσεις και συντηρήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Νότου από τον ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Αναπλάσεις και συντηρήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Νότου από τον ΠΑΟΔΑΠ

Υπεγράφη η σύμβαση για τη στεγανοποίηση (εξωτερικά και εσωτερικά) της οροφής των γραφείων της διοίκησης, των αιθουσών γυμναστικής και οργάνων και των βοηθητικών χώρων (τρία αποδυτήρια, γραφεία κ.λπ.), συνολικού εμβαδού περίπου 2.000τ.μ., στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, όπως ενημερώνει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σπύρος Παπασπύρος.

Οι ανωτέρω εργασίες, που θα ολοκληρωθούν εντός του μήνα Ιουλίου, θα λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της εισχώρησης μεγάλης ποσότητας νερού, κατά τις χειμερινές βροχοπτώσεις, στους προαναφερόμενους χώρους, επισημαίνει ο κ. Παπασπύρος.

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν δύο νέα κλιματιστικά στην αίθουσα γυμναστικής και αντικαθίστανται πέντε από τα οκτώ κλιματιστικά του κλειστού γυμναστηρίου του Αθλητικού Κέντρου, τα οποία δεν λειτουργούσαν για χρόνια.

Αναμένεται η τοποθέτηση ψευδοροφής, νέου φωτισμού, νέου ειδικού πατώματος και χρωματισμών στις αίθουσες γυμναστικής και οργάνων,  εντός των θερινών μηνών, ώστε με την έναρξη των προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ για τη νέα περίοδο, οι χώροι να υποδεχθούν τους πολίτες σε πλήρως ανανεωμένες και φιλόξενες εγκαταστάσεις, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet