Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του ΓΣΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στο θεατράκι του Β΄ Γυμνασίου η Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του ΓΣΑΠ.

Στο πρώτο μέρος ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ ανέλυσε την εισήγηση του ΔΣ με θέμα «Ο ΓΣΑΠ και η Τοπική κοινωνία». Στην εισήγηση αυτή τονίστηκε η αναγκαιότητα της στήριξης του Συλλόγου στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευής όπως αυτή διαμορφώνεται από τους γονείς των αθλητριών, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα σχολεία, τις επιχειρήσεις, τον τοπικό Τύπο, τους Τοπικούς Συλλόγους και τα λοιπά αθλητικά σωματεία και αναλύθηκαν οι θέσεις του Συλλόγου για κάθε έναν από αυτούς τους τομείς δράσης.

Στο δεύτερο μέρος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΑΠ βράβευσε τη γυναικεία ομάδα και τους προπονητές της για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ καθώς και την ομάδα των κορασίδων με τον προπονητή της για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Επίσης βράβευσε την παλαίμαχη αθλήτριά του, Αγιοπαρασκευιώτισα Λάουρα Νιτουλέσκου – Ερμηλίου για την προσφορά της στον ΓΣΑΠ. Ακόμα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στους χορηγούς του ΓΣΑΠ, Μανώλη Μακρυπόδη (ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ), Τάκη Κωτσιάκη (φροντιστήρια ΣΥΝ), Τάσο Μπέσιο (ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ Σπουδαστήριο), Τάσο Μουστάκα (ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ Α.Ε.) και Ελένη Δημουλά (ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥΛΑΣ Α.Ε.).

Ξεχωριστή στιγμή στη συνέλευση του ΓΣΑΠ αποτέλεσε η βράβευση δύο αθλητριών των Ακαδημιών του Συλλόγου, της Ζωής Καρακατσάνη και της Βένιας Χονδροπούλου και μιας κορασίδας της Μαρίνας Μπόλτση, οι οποίες πρώτευσαν στον διαγωνισμό έκθεσης ιδεών που είχε προκηρύξει ο ΓΣΑΠ ανάμεσα στις αθλήτριες των υποδομών του με θέμα «Το μπάσκετ, ο ΓΣΑΠ και εγώ».

Στο τρίτο μέρος, έγινε αναφορά σε όλη την δράση του Δ.Σ. από τις αρχαιρεσίες της 24-09-2012 έως και σήμερα (διοικητικά και οργανωτικά προβλήματα, οικονομικός απολογισμός, αγωνιστικός απολογισμός της δράσης όλων των τμημάτων). Επίσης τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα περίοδο 2014-15 και ορίστηκε ότι οι αρχαιρεσίες θα γίνουν με το νέο καταστατικό του Συλλόγου περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2014. Η συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη μέχρι τώρα δράση του Δ.Σ. του ΓΣΑΠ και τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Τιμολέων Κωστόπουλος, αντιδήμαρχος Οικονομικών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεράσιμος Βλάχος, Σπύρος Παπασπύρος, Αλέξης Μουστόγιαννης (υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ) και Φώτης Αλεξόπουλος, ο τ. πρόεδρος της ΚΑΠ Δημήτρης Κονταξής και νυν υποψήφιος της παράταξης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, ο Δημήτρης Βαλασιάδης μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ και υποψήφιος της ίδιας παράταξης, η Βαρβάρα Καλλιγέρη διεθνής βολεϊμπολίστρια και υποψήφια της παράταξης ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, η πρόεδρος και ο ταμίας του Δ.Σ. της ένωσης γονέων Αύρα Καράμπελα και Γιάννης Νικολουδάκης, ο Αντώνης Παπάζογλου, αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και υποψήφιος της παράταξης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, η Τασούλα Ξυνογαλά πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου λυκείου, η Ντία Γραικιώτου πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ε’ Γυμνασίου καθώς και η Μαίρη Καρακατσάνη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Β΄ Γυμνασίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet