Απολαυστικές στιγμές μπάσκετ, διασκέδασης και… προσφοράς από τον ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Απολαυστικές στιγμές μπάσκετ, διασκέδασης και… προσφοράς από τον ΓΣΑΠ

Τη λήξη της φετινής περιόδου των ακαδημιών του γιόρτασε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017 στο γήπεδο του Κοντόπευκου, μπροστά σε εκατοντάδες γονείς, φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση σε όλες τις πτυχές της.

Στο αγωνιστικό μέρος, τρεις ομάδες του ΓΣΑΠ, των juniors, των προμίνι και των μίνι αντιμετώπισαν σε δεκάλεπτους αγώνες την ομάδα του 1ου, του 11ου και δύο ομάδες του 6ου Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής. Οι αντίπαλες ομάδες πρόσφεραν απολαυστικές στιγμές προσπαθειών και πάθους, ενώ όλα τα κορίτσια πήραν μέρος σε διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και σουτ δύο πόντων.

Παράλληλα, δεκάδες γονείς έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών, δίνοντας δείγμα σιέλου στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Την εκδήλωση έκλεισε εξηκονταμελές χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χοροταξιδευτές», το οποίο καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν στον τελευταίο χορό συμμετείχαν όλες οι μικρές αθλήτριες του ΓΣΑΠ και των τριών Δημοτικών Σχολείων.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της, και συγκεκριμένα:

Τους Συλλόγους Γονέων του 1ου, 11ου και του 6ου Δημοτικού γιατί, όπως σημειώνει ο Σύλλογος «με τη συμμετοχή τους έδωσαν πρώτα απ΄ όλα χαρά στα παιδιά τους».

Τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» για τη δυνατότητα που έδωσε στον ΓΣΑΠ, στα μέλη και τους φίλους του να δείξουν την αλληλεγγύη τους σε πάσχοντες συνανθρώπους μας και την εκπρόσωπό του Έφη Βλάμη, πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χοροταξιδευτές» που ταξίδεψε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση από την Κρήτη μέχρι τον Πόντο, τους περιτριγύρισε στα νησιά της πατρίδας μας και κατέληξε στον Κάβο ντ΄ Όρο σε ένα όμορφο μουσικοχορευτικό ταξίδι.

Ευχαριστεί, ακόμη, τους προπονητές Μάρθα Αργυρίου, Λάουρα Νιτουλέσκου, Δημήτρη Ραρή και Βαγγέλη Χριστοδούλου, τους εφόρους Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου, τον εθελοντή διαιτητή των αγώνων του τουρνουά Νίκο Κατωμέρη, τον εκφωνητή της εκδήλωσης Γιάννη Σταθόπουλο, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΓΣΑΠ, την αντιπρόεδρο Λούσυ Κατσίχτη, τον ταμία Νίκο Κούκη, το μέλος του Δ.Σ. Ν. Γκάνια, τη φωτογράφο Μαριλένα Γρίσπου, τους καμεραμάν Στρατή Συρίγο και Γιώργο Σορανίδη, τους προπονητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δημήτρη Βακιρτζή και Γιάννη Μίχα, για την προσπάθεια να διοργανώσουμε αυτό το όμορφο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός.

Επίσης, ευχαριστεί τον χορηγό της εκδήλωσης κ. Φώτη Λαμπρόπουλο (καθαριστήρια SECO, Αγ. Τριάδος 20).

Παράλληλα, ευχαριστεί όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και συγκεκριμένα τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, που κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης, τον τέως δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μυλωνάκη, τον αντιπρόεδρο ΠΑΟΔΑΠ, Τέλη Σερκεδάκη, και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Κώστα Αθανασούλη, την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αύρα Μπασακίδου, την αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων, Ηλέκτρα Σωτηράκου, και τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννα Τσάρα και Αντώνη Παπάζογλου, τις προέδρους των Συλλόγων Γονέων του 1ου Δημοτικού, Γωγώ Σταμάτη, του 5ου-11ου Δημοτικού, Κική Οικονομίδου, του 6ου Δημοτικού, Νίκη Καλλιαρέκου, τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής, Γιάννη Σερκεδάκη, και τον πρ. δημοτικό σύμβουλο, φίλο του ΓΣΑΠ και ενεργό δημότη Μιχάλη Γαβρά.

Ο ΓΣΑΠ δίνει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Ενισχύεται η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ

Με δύο αθλήτριες ενισχύθηκε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό της ομάδας προστέθηκαν οι αθλήτριες:

1. Μαριλένα Γρίσπου (1993) θέση 1-2. Η Μαριλένα ξεκίνησε το μπάσκετ στην Α.Ε. Πόρτο Ράφτη, συνέχισε στις Νεάνιδες του Παναθηναϊκού (2006-2007), Γ.Σ. Περιστερίου (2007-2009 και 2015-2016), Αμύντα (2009-2010), Lancashire (2011-2013 Α΄ κατηγορία) και Manchester Mystics (2012-2013 Α1 Αγγλίας). Την περίοδο 2016-2017 ανήκε στην δύναμη του ΑΡΗ Χολαργού όπου αναδείχθηκε MVP στην επιτυχή πορεία του ΑΡΗ και την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ.

2. Κική Καλημέρη (1996), θέσεις 4-5. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον οποίο έπαιζε μέχρι το 2013-2014. Στη συνέχεια έπαιξε στον Παναθηναϊκό (2014-2016) ως νεάνιδα και ως γυναίκα, την περασμένη δε περίοδο (2016-2017) ήταν αθλήτρια των Μελισσίων (Α2).

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του εύχεται και στις δύο αθλήτριες «υγεία και ευόδωση των αθλητικών προσδοκιών τους μέσα από την ομάδα της “Αγίας”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet