«Αυλαία» για την α’ περίοδο του Summer Camp του ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

«Αυλαία» για την α’ περίοδο του Summer Camp του ΠΑΟΔΑΠ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, με μια όμορφη γιορτή, η α’ περίοδος του Summer Camp 2017 που διοργανώνει και φέτος, «στις πλήρως ασφαλείς και αδειοδοτημένες αθλητικές εγκαταστάσεις τις οδού Νότου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), για τα παιδιά της πόλης από 5 έως 14 ετών.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε παρουσίαση επιδείξεων ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνων χορών, που είχαν ετοιμάσει από μόνα τους τα παιδιά, βραβεύσεις με αναμνηστικά διπλώματα των παιδιών που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα του Στίβου, της Τοξοβολίας, του Ποδοσφαίρου, του Βόλεϊ, του Μπάσκετ, του Τένις και του Badminton, καθώς και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν την α’ περίοδο του Summer Camp.

Στη γιορτή ήταν παρόντες ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι οποίοι απένειμαν διπλώματα και μετάλλια στα παιδιά και συνεχάρησαν τους γυμναστές, τους παιδαγωγούς και τους εργαζόμενους του Οργανισμού για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται σε τρεις ακόμη περιόδους ως εξής:
2η περίοδος: 03/07 έως 14/07
3η περίοδος: 17/07 έως 28/07
4η περίοδος: 28/08 έως 08/09.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet