Γενικό συναγερμό… σημαίνει ο ΓΣΑΠ στις 28/9
Αθλητισμός

Γενικό συναγερμό… σημαίνει ο ΓΣΑΠ στις 28/9

Γενικό συναγερμό… σημαίνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής αναφορικά με την προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής Πήγασος να του παραχωρηθούν επιπλέον ώρες προπονήσεων στα γήπεδα του Δήμου.

Στα γήπεδα αυτά συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Κοντόπευκου, πράγμα που σημαίνει ότι θα αφαιρεθούν ώρες που έχουν παραχωρηθεί στον ΓΣΑΠ. Ως εκ τούτου ο Σύλλογος ζητά τη δυναμική παρουσία των μελών και φίλων του στην τελετή έναρξης και τον αγιασμό που θα τελεστεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, στο γήπεδο Κοντόπευκου, από κοινού με την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, σε μία προσπάθεια να επισημανθεί, ενώπιον του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η θέληση του Συλλόγου «να μην αφήσει κανέναν να αμφισβητήσει τον από δεκαετίες πρωταγωνιστικό ρόλο μας στα αθλητικά πράγματα της Αγίας Παρασκευής», όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωση.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11:30π.μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ

Προς όλα τα μέλη και τους φίλους του ΓΣΑΠ

Αγαπητοί φίλοι,

Η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει φορτιστεί ιδιαίτερα από την πίεση που ασκεί το νεόκοπο σωματείο Α.Ο. Πήγασος (ίδρυση 2007) προς τη νέα δημοτική αρχή για να του παραχωρηθούν ακόμα περισσότερες ώρες στα γήπεδα της πόλης και βεβαίως και στο γήπεδο Κοντοπεύκου. Αυτές οι ώρες, εάν εισακουστεί, έστω και μέρος των παράλογων αιτημάτων του, θα αφαιρεθούν αναγκαστικά από τα δικά μας παιδιά.

Υπενθυμίζουμε ότι ενώ στο σωματείο αυτό την περίοδο 2012-13 είχαν παραχωρηθεί 6 ώρες στα δύο κλειστά (Νότου και Κοντοπεύκου), την περίοδο 2013-14 κατόπιν συγκεκριμένης διαπλοκής, παραχωρήθηκαν 18 ώρες, δηλαδή τριπλασιάστηκαν!

Φυσικά προφανές και δίκαιο αίτημά μας προς τον νέο δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και τη νέα διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (κ.κ. Παπαμιχαήλ, Βαλασιάδη κ.λπ.) είναι να αρθεί πλήρως η περυσινή σε βάρος μας αδικία.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιηθεί το άδικο αίτημα του σωματείου αυτού, ούτε όμως έχει αρθεί η περυσινή αδικία, δεδομένου ότι η κατεπείγοντος χαρακτήρα απόφαση του δημάρχου για την κατανομή των ωρών είναι προσωρινή. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί σύντομα από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο σωματείο αυτό να φωνασκεί και να απειλεί τους πάντες.

Εμείς έχουμε θέσει τα αιτήματά μας στον δήμαρχο και θα τα επαναθέσουμε ενώπιον του Αθλητικού Οργανισμού με κόσμιο και σοβαρό, αλλά ανυποχώρητο τρόπο. Πρώτο δείγμα αυτής της στάσης μας αποτελεί η κοινή ανακοίνωση όλων των ιστορικών Αθλητικών Συλλόγων της πόλης (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας) η οποία σας έχει γνωστοποιηθεί στις 14/09/2014.

Δεύτερο δείγμα της θέλησης για να αρθούν οι σε βάρος μας αδικίες είναι η απόφαση των δύο σωματείων μπάσκετ της πόλης, της ΚΑΠ (άνδρες) και του ΓΣΑΠ (γυναίκες) να διοργανώσουν κοινή γιορτή και αγιασμό με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο Κοντοπεύκου την Κυριακή 28/09/14 στις 11:30 π.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την παρουσίαση των ομάδων μας και τον αγιασμό, είναι η ενώπιον του δημάρχου δυναμική παρουσία μας και η διατράνωση της θέλησής μας να μην αφήσουμε κανέναν να αμφισβητήσει τον από δεκαετίες πρωταγωνιστικό ρόλο μας στα αθλητικά πράγματα της Αγίας Παρασκευής.

Για αυτό η παρουσία ΟΛΩΝ μας στο γήπεδο την Κυριακή 28/09, ώρα 11:30 π.μ. είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά για:

  • να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας και την παρουσίαση των αγωνιστικών μας τμημάτων από τα ΜΙΝΙ μέχρι και το τμήμα ΓΥΝΑΙΚΩΝ
  • να δηλώσουμε, ενώπιον της νέας δημοτικής αρχής προς όλους όσοι περιφρονούν την αθλητική μας ιστορία.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Γεώργιος Καράμπελας           Σταύρος Σταύρου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet