Γεύμα για την ομάδα γυναικών ΓΣΑΠ παρέθεσε επιχειρηματίας της πόλης
Αθλητισμός

Γεύμα για την ομάδα γυναικών ΓΣΑΠ παρέθεσε επιχειρηματίας της πόλης

Γεύμα για την ομάδα γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) παρέθεσε επιχειρηματίας της Αγίας Παρασκευής θέλοντας να εκφράσει στις αθλήτριες την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ο κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης του καταστήματος Gifts & Leathers, Αγίου Ιωάννου 10, είχε την ευγενή καλοσύνη να παραθέσει γεύμα στην ομάδα γυναικών και στους προπονητές του ΓΣΑΠ εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, αλλά και την συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ με τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής στο γεύμα προς τιμήν της γυναικείας ομάδας του ΣυλλόγουΣτο γεύμα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Μαΐου 2015 στη γνωστή ταβέρνα «Νεοελληνικόν», Αγίας Παρασκευής 126, συμμετείχε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ. Από πλευράς της διοίκησης του ΓΣΑΠ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Καράμπελας και τα μέλη Νίκος Γκάνιας, Λούσυ Κατσίχτη και Βαγγέλης Κακοσούρης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΑΠ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και πιστεύει ότι τα περιθώρια ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου και του εμπορικού κόσμου της πόλης είναι πολύ μεγάλα. Ο ΓΣΑΠ υπενθυμίζει ότι το βασικό του σύνθημα για τη συνεργασία αυτή, που απευθύνει προς τα μέλη και τους φίλους του είναι: «Στηρίξτε αυτούς που μας στηρίζουν» και στο πλαίσιο αυτό επιζητεί την με αμοιβαίο όφελος συνεργασία με τους επιχειρηματίες της Αγίας Παρασκευής και την ΕΝΕΒΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet