Για “γερές καρδιές” το παιχνίδι Δόξα Βύρωνα – Αγ. Παρασκευή
Αθλητισμός

Για “γερές καρδιές” το παιχνίδι Δόξα Βύρωνα – Αγ. Παρασκευή

“Παράδοση” τείνουν να γίνουν τα εντυπωσιακά παιχνίδια μεταξύ της Αγίας Παρασκευής και της Δόξας Βύρωνα, που πραγματικά “σπάνε καρδιές”.

Έτσι και στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Βύρωνα, η εναλλαγή του σκορ και το τελικό 2-2 επιβεβαίωσε ότι οι δύο ομάδες έχουν “αποφασίσει” να χαρίζουν “χορταστικό” θέαμα στις κερκίδες.

Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Παρασκευόπουλος με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, αξιοποιώντας την υπέροχη κάθετη μεταβίβαση του Βιέννα.

Το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0, μόνο που στην επανάληψη η Santa μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει άμεσα στην κατάσταση. Έτσι, στο 48′, ο Κράσι διείσδυσε από τα πλάγια και νίκησε τον Στράτο Βακερλή και με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ που ξεκίνησε από την μπαλιά του Τζίτζη, πάσα με την πλάτη του Νταουτάι στον Ξηντάρα, για να πλασάρει εκείνος εύστοχα για το 2-1.

]Ωστόσο, οι “κυανόλευκοι” δεν είχαν πει την τελευταία κουβέντα τους… Στο 60′ ο Γκουντελίτσα από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, γράφοντας το 2-2, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από την όγδοη “Αγία”.

Θυμίζουμε ότι εντυπωσιακή ήταν και περσινή συνάντηση των δύο ομάδων στον Βύρωνα, μόνο που τότε η Δόξα είχε ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 σε 2-2.

Διαιτητές: Παππάς Α., Κουντουρέλης Γ., Τσολάκης Σ.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Σ., Ντεμάι, Κατσούδας, Βακερλής Π., Τσακιράκης (70′ Λιόνας), Γκουντελίτσας, Καραμπίνης (75′ Κάιδος), Χαλβατζής, Βιέννας (85′ Μαναρίτσας), Κουντού, Παρασκευόπουλος.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης (80′ λ.τρ. Κάππος), Αλευρής Α., Βελέντζας, Σταματέας, Τσώνης, Μυλωνάς (46′ Ξηντάρας), Τσοπανάκος, Νταουτάι, Καρβούνης (70′ Μπότης), Κράσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet