Για 5η χρονιά παραμένουν στον ΓΣΑΠ οι Π. Αναγνωστόπουλος και Γ. Στρατάκος
Αθλητισμός

Για 5η χρονιά παραμένουν στον ΓΣΑΠ οι Π. Αναγνωστόπουλος και Γ. Στρατάκος

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής ανανέωσε, για πέμπτη κατά σειρά χρονιά, τη συνεργασία του με τον προπονητή Πέτρο Αναγνωστόπουλο και τον βοηθό του Γιάννη Στρατάκο, αναγνωρίζοντας τη βασική συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Επίσης, ανανέωσαν τη συνεργασία με τον ΓΣΑΠ και για την επόμενη περίοδο οι αθλήτριες Χριστίνα Πετυχάκη, Λήδα Πολιτοπούλου, Σοφία Κλείτσα και Νικόλ Γκάνια.

Νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας η ικανή φόργουορντ Ευαγγελία Βαμβακά (1992), που ξεκίνησε την μπασκετική της παιδεία στην Αμαρυλλίδα Βριλησσίων, όπου έφτασε να παίξει και στην Α1, υπό την καθοδήγηση της Ελένης Καπογιάννη. Μετά τη διάλυση της ομάδας των Βριλησσίων, η Βαμβακά πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο. Ζωγράφου και έχει παίξει με υποσχετική στην ομάδα των Καλυβίων και στον Κρόνο Γέρακα.

Οι παίκτριες Χριστίνα Κοντογιάννη και Δανάη Καμμένου, που την προηγούμενη περίοδο είχαν μια επιτυχημένη πορεία με την ομάδα μας, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν στον ΓΣΑΠ και να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα την εκπλήρωση των οικονομικών και αγωνιστικών τους φιλοδοξιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet