Γκολ… στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Γκολ… στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής

Με 4-1 επικράτησαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ της μεικτής ομάδας Γιατρών του Ιπποκράτειου και παλαιμάχων Α.Ο Αγίας Παρασκευής – «SANTA» στον φιλικό αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2015 στο Γήπεδο της οδού Νότου με σκοπό την συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου – ΠΑΟΔΑΠ, οι Γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής- «SANTA».

Με την ομάδα παλαιμάχων της ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Αρδίζογλου, Μιχαηλίδης, Χατζής, Μουσούρης, Καρούσης, Ζήσης, Στυλιανόπουλος, Ζαρωτιάδης, Μ. Βλάχος, Λ. Δαδίτσος, Κοπιτσής, Γεωργαμλής, Πυθαρούλης, Λαγινάς, Φ. Παντελίδης, Κορδαρής και Μπούρας. Στον πάγκο ήταν οι Νεστορίδης, ΜαύροςΑντωνόπουλος, Σεβαστόπουλος, Σπυρόπουλος και οι προπονητές Μ. Σιμιγδαλάς και Γ. Καραφέσκος.

Με τη μεικτή ομάδα Γιατρών Ιπποκράτειου – «SANTA» αγωνίστηκαν οι Ραζής (αρχηγός), Πάντζας, Κυρίτσης, Βασιλείου, Θοδ. Κουτσουδάκης, Μαντζούρας, Κούλιας, Α. Νικολάου, Κομιανός, Κατσιάδας, Κουλούρης, Κουρέκ, Ηλ. Νικολάου, Διονυσόπουλος, Μαθιουδάκης, Κοστούλιας, Δροσερός, Δούνης και Γεωργόπουλος, με προπονητή τον Δ. Κουρουβακάλη, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικός στην ομάδα του Εργοτέλη.

Τα γκολ της Ένωσης πέτυχαν οι Λ. Δαδίτσος, Μ. Βλάχος, Κοπιτσής και Φ. Παντελίδης, ενώ το γκολ για την ομάδα Ιπποκράτειου – «SANTA» πέτυχε ο Β. Κωστούλας ο οποίος είχε και δοκάρι. Τον αγώνα διατήτευσε άριστα ο Φ. Ντόβας.

Πριν τον αγώνα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τις ομάδες, τους γιατρούς και τον κόσμο για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στη συνέχεια  οι γιατροί του Ιπποκράτειου απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στον δήμαρχο, στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ, στον θρύλο της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου Κ. Νεστορίδη για τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, στον Θ. Μαύρο για όλη την αποστολή της ΑΕΚ, στον Αντ. Κομιανό για τους παλαίμαχους της «SANTA» και στους Μαν.  Κουλλιάκη για τους γιατρούς της Παθολογικής Κλινικής και Αντ. Κυρίτση για τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Παρών στον αγώνα ήταν, επίσης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet