ΓΣΑΠ – ΑΕΣ Γαλατσίου 65-49 (Γυναίκες)
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ – ΑΕΣ Γαλατσίου 65-49 (Γυναίκες)

Μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑ ομάδας, της ΑΕΣ Γαλατσίου, πέτυχε η ομάδα μας χθες βράδυ στο Κοντόπευκο.

Με ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο πέτυχε 28(!) πόντους, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση και τελείωσε το ημίχρονο με ένα φρενήρη ρυθμό, πετυχαίνοντας συνολικά 46 πόντους στο διάστημα αυτό, παρόλο που η Μαστρογιαννίδου έμεινε έξω όλο το β’ δεκάλεπτο λόγω φάουλ.

Στο β’ ημίχρονο, όπως ήταν φυσιολογικό, ο ρυθμός έπεσε και η ομάδα μας συντήρησε τη διαφορά των 19 πόντων και στο γ’ δεκάλεπτο, χωρίς να χρησιμοποιεί την πρώτη πεντάδα. Στο δ’ δεκάλεπτο το Γαλάτσι προσπάθησε να “γυρίσει” το παιχνίδι, όμως η ομάδα μας, ώριμη και σοβαρή και με γρανιτένια άμυνα, τελείωσε τον αγώνα θριαμβεύτρια και με διαφορά 16 πόντων, υπερκαλύπτοντας τη διαφορά του πρώτου αγώνα στο Γαλάτσι (72-60).

Με τη νίκη αυτή η γυναικεία ομάδα “έπιασε” στην πέμπτη θέση Αμύντα και Πεύκη, με τους οποίους δεν έχουμε παίξει ακόμα στον β’ γύρο, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής τόσο από τον τέταρτο Προμηθέα (1 βαθμός) και από την ισόβαθμη πλέον τριάδα της κορυφής (Ζωγράφου, Γαλάτσι και Άρη Πετρούπολης).

Δεκάλεπτα: 28-17, 18-10, 08-08, 11-14

ΓΣΑΠ: Προπονητής: Π. Αναγνωστόπουλος, Βοηθός: Ι. Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 6, Γκάνια 2, Χαρίτου 14 (2), Τσιαδή 7 (1), Κούκη, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη, Μαστρογιαννίδου 6, Παστρωμά, Γιουκάκη 24 (2), Οικονομοπούλου, Λωσταράκου 6.

ΑΕΣ Γαλατσίου: Προπονητές: Χρυσικάκης, Ανδρικόπουλος

Κωστοπούλου 2, Φουράκη Β. 11 (2), Πασπαλά, Ζυγογιάννη 2, Βάβουλα, Παγώνη, Βιντζηλαίου Α. 4, Δήμα, Γλύμη 5, Βιντζηλαίου Σ. 4, Φουράκη Σ. 21.

Πηγή: Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet