ΓΣΑΠ: Νίκες για γυναίκες, νεάνιδες, παγκορασίδες, μίνι
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Νίκες για γυναίκες, νεάνιδες, παγκορασίδες, μίνι

Η πρώτη ήττα του Προμηθέα στον β΄ γύρο από τον Ζωγράφου φέρνει τον ΓΣΑΠ σε ισοβαθμία στην τέταρτη θέση με τον Προμηθέα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση όμως, χάρη στην ήττα, στην οποία υποχρεώθηκε από τη διαιτησία ο ΓΣΑΠ, στον αγώνα του με τον Προμηθέα, στην 1η αγωνιστική του β΄ γύρου, στην τετράδα των πλέι – οφ «περνάει» ο Προμηθέας. Το κακό ξεκίνημα του ΓΣΑΠ στον πρώτο γύρο ήταν εκείνο που έδωσε την ευκαιρία να αξιοποιηθούν σε βάρος του τα διαιτητικά «εγκλήματα». Πάντως, σύμφωνα με έγκυρους αθλητικούς κύκλους, όλες οι υποψήφιες για τα πλέι – οφ ομάδες απεύχονταν την είσοδο του ΓΣΑΠ στην τετράδα. Αυτό αποτελεί ομολογία ότι ο ΓΣΑΠ διαθέτει την καλύτερη ομάδα της Α΄ ΕΣΚΑ και ήταν φαβορί για την άνοδο στην Α2.

Α. Γυναίκες
ΓΣΑΠ – ΠΕΥΚΗ: 62 – 50
Δεκάλεπτα: 22 – 12, 09 – 12, 18 – 06, 13 – 20

Στον αγώνα με την Πεύκη ο ΓΣΑΠ μπήκε από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ και έφθασε την διαφορά μέχρι και τους 20 πόντους. Συγχαρητήρια στην ομάδα και για αυτήν την νίκη. Στην τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστεί με τον ΜΕΛΑ εκτός έδρας.

ΓΣΑΠ: Προπονητής: Π. Αναγνωστόπουλος, Βοηθός: Γ. Στρατάκος
Ρεντζεπέρη 10, Γκάνια 3(1), Χαρίτου, Τσιαδή 9(1), Κούκη, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη, Μαστρογιαννίδου 17, Παστρωμά 2 , Γιουκάκη 18(1), Μουτζούρη, Λωσταράκου 3.

ΠΕΥΚΗ: Προπονήτρια: Μ. Κότσιφα, βοηθός: Ψυχουντάκης
Βελούδου 5, Λοίζου 3(1), Παπαδοπούλου 2, Ανδριανοπούλου, Γκούρμα, Κανελέτη 6, Δραγωνέα 13, Θεοδωράτου 5(1), Αρβανίτη 10, Γαβαλά 6, Προυσανίδου.

Β. Νεάνιδες
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ – ΓΣΑΠ: 20 – 54

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο εφετινό πρωτάθλημα οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ, οι οποίες τερμάτισαν στην 4η θέση της βαθμολογίας στο σύνολο των δέκα ομάδων που πήραν μέρος.

Ξεχωριστή στιγμή για τις Νικόλ Γκάνια, Ειρήνη Μουτζούρη και Ελένη Οικονομοπούλου οι οποίες έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα με τις νεάνιδες και πλέον ανήκουν αποκλειστικά στο γυναικείο τμήμα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μπασκετική τους ζωή, αλλά και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία  και στην προσωπική τους ζωή.

ΓΣΑΠ: Προπονητής: Π. Πλαγιαννάκος
Μουτζούρη 8, Δημαράκη, Τραυλού, Μπόλτση 2, Λούκα 6, Οικονομοπούλου 8, Σιγιώργη 15, Γκάνια 14(1), Κούκη, Κούτρη, Καράμπελα 1.

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ: Προπονήτρια.: Κουτροπάνου
Καλογεροπούλου 2, Σταθέλου 7, Κοντογιάννη, Ραμαι, Σαρδέλλη, Γιαννάτση 7, Δριτσωνα, Γαλαριώτη, Μαβη, Κεχρανιά 4.

Γ. Παγκορασίδες
ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ: 32 – 44 (18 – 25)

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν το Σάββατο 22 Μαρτίου οι Παγκορασίδες του ΓΣΑΠ με αντίπαλο τον Άρη Χολαργού. Το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο ήταν ισορροπημένο και περισσότερο αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες. Στη δεύτερη περίοδο ο ΓΣΑΠ ανέβασε την απόδοση του και με όπλο της την καλή άμυνα πήρε σταδιακά το προβάδισμα το οποίο και διατήρησε έως το τέλος του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τον προπονητή για την προσπάθεια και τη νίκη. Ο επόμενος αγώνας των παγκορασίδων θα είναι το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 16:30 με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα.

ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: (Στρατίκη) Παπουτσή, Καψαμπέλη, Πετρουλάκη, Σάββα, Τσότρα, Θανασούλα, Μπουρδάρα, Γάτου, Καβάσιλα, Ζαλώνη, Δρανδάκη, Καρεμη.

ΓΣΑΠ: (Πλαγιαννάκος) Μαμαλίγκα, Αναγνώστου, Πλώτα, Σφηκά, Κατωμέρη, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Ακτυπή, Κούκη, Λαχανά, Δούκα, Αδαού.

Δ. Μίνι

Νίκη σημείωσαν και τα μίνι του ΓΣΑΠ έναντι της ομάδας της Παιανίας στον πρώτο αγώνα του 1ου Μεσογειακού Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών 2014 που συνδιοργανώνει ο σύλλογος του ΓΣΑΠ μαζί με τα αντίστοιχα τμήματα του Γέρακα, της Παλλήνης, του Κορωπίου και της Παιανίας.

Το σκορ έληξε 45-32 και συμμετείχαν για την ομάδα του ΓΣΑΠ οι: Λούκα, Λαχανά, Κακοσούρη, Πλώτα, Κατωμέρη, Βασιλείου, Αδαού, Χονδροπούλου, Καρακατσάνη, Κυρκοπούλου Χ., Κυρκοπούλου Ρ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet