ΓΣΑΠ: Νίκες σε όλα τα μέτωπα
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Νίκες σε όλα τα μέτωπα

Μαζεμένες επιτυχίες για για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής το τελευταίο διάστημα, όπως φαίνεται μέσα από το σχετικό δελτίο Τύπου, που ακολουθεί:

Κορασίδες:ΓΣΑΠ –ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ:57 – 44 (19 – 21)

Ιστορικές στιγμές ζουν τα κορίτσια μας! Με τέσσερις νίκες, σε τέσσερις αγώνες της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, κατέκτησαν και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλό τους και θα συμμετάσχουν στο final four των κορασίδων της ΕΣΚΑ. Η νίκη για την ομάδα μας ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι και για τρεις περιόδους δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ. Στην τέταρτη περίοδο όμως αφυπνίστηκαν και με επιμέρους σκορ 25 – 13 πήραν το ροζ φύλλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τον προπονητή μας για την προσπάθεια, τη νίκη και την πρόκριση στο finalfour.

ΓΣΑΠ: (ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ) ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΛΟΥΚΑ, ΣΦΗΚΑ, ΜΠΟΛΤΣΗ, ΤΡΑΥΛΟΥ, ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΚΟΥΚΗ, ΛΑΧΑΝΑ, ΔΟΥΚΑ, ΚΟΥΤΡΗ, ΚΑΡΤΑΚΗ.

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΘΟ: (ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ) ΧΑΙΔΟΥ, ΓΚΙΝΗ, ΚΑΛΑΙΤΖΗ, ΚΑΤΣΙΚΗ, ΚΑΡΕΛΙΩΤΗ, ΓΚΙΝΗ, ΧΕΛΙΩΤΗ, ΣΚΑΡΕΝΤΖΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ.

Μίνι: ΓΣΑΠ – ΓΑΛΑΤΣΙ: 44 – 38 (14 – 22) Α’ ΠΑΡ: (34 – 34) Β’ ΠΑΡ: (36 – 36)

Με φοβερό πάθος και κέφι τα μικρά μας έπαιξαν κατά της ομάδας του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ την οποία τελικά νίκησαν μετά από δύο παρατάσεις(!). Παιχνίδι θρίλερ για τα κορίτσια των Ακαδημιών μας, που η τελική νίκη τα βρήκε μέσα σε τρελή χαρά. Τα κορίτσια ξεκίνησαν δυναμικά, χάνοντας όμως μέχρι και τις αρχές της τρίτης περιόδου, με τη διαφορά να φτάνει τους εννιά πόντους. Μετά από αυτό έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και έκαναν την ανατροπή. Συγχαρητήρια σε όλες τις μικρές μας αθλήτριες και στην προπονήτριά τους για την μεγάλη επιτυχία τους.

ΓΣΑΠ: (ΓΙΟΥΚΑΚΗ) ΛΟΥΚΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΔΟΥΚΑ, ΚΑΡΤΑΚΗ, ΖΕΡΒΟΥ, ΠΛΩΤΑ, ΚΑΤΩΜΕΡΗ, ΠΑΝΤΑΖΗ, ΚΑΚΟΣΟΥΡΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΕΝ. ΑΕΣ.: (ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ) ΜΠΟΥΖΙΝΕΚΗ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΡΑΝΗ, ΜΑΚΡΗ, ΣΙΑΜΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΚΟΝΤΟΥ, ΔΑΝΑΛΑΤΟΥ, ΤΣΟΥΦΗ, ΚΑΣΩΤΑΚΗ, ΤΣΟΥΜΠΡΟΥ.

Νεάνιδες: Α.Ο. ΣΠΑΤΩΝ-ΓΣΑΠ: 30-50

Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα οι νεάνιδες στα Σπάτα. Από την αρχή μπήκαν μπροστά στο σκορ και τέλειωσαν τον αγώνα διευρύνοντας συνεχώς τη διαφορά. Τα Σπάτα προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα μας, η οποία έβγαλε φάσεις και γενικά επέβαλε το παιχνίδι της και έδειξε την ανωτερότητά της. Σ’ αυτό το παιχνίδι δόθηκε η ευκαιρία σε όλες τις παίχτριες να πάρουν ικανό χρόνο συμμετοχής και να σκοράρουν.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ: (ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΨΥΛΛΑ Χ.Μ. 2, ΖΗΛΕΜΜΕΝΟΥ 6, ΖΑΡΑΛΟΓΛΟΥ 15(2), ΜΑΣΤΙΧΙΔΟΥ, ΜΠΕΚΑ Σ. 3, ΝΙΩΡΑ 4

ΓΣΑΠ: (ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ) ΔΗΜΑΡΑΚΗ 2, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 4, ΠΡΑΣΣΑ 2, ΒΑΖΑΚΑ 2, ΣΙΓΙΩΡΓΗ 4, ΓΚΑΝΙΑ 14(1), ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 8, ΚΟΥΚΗ 3, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ 12.

Γυναίκες: Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 52-83

Εύκολη νίκη για τις γυναίκες μας εκτός έδρας επί του ουραγού Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ με ευρύ σκορ. Στα θετικά του παιχνιδιού, πέρα από τις ωραίες φάσεις που έβγαλαν οι γυναίκες μας, ήταν ο ικανός χρόνος που δόθηκε σε όλες όσες μέχρι σήμερα δεν είχαν αντίστοιχη διάρκεια συμμετοχής. Σκόραραν σχεδόν όλες και τους αξίζουν συγχαρητήρια σ’ αυτές και στους προπονητές.

Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ: (Κουλουριώτης) Ζαραφίδου, Λούκα, Ιντσαμπούν 2, Χασαπίδου 4, Γαζέτα 8, Νταραμάρα, Γακοπούλου, Χαλικιά 24(1), Σίσκου, Αναγνώστου 4, Σκυλακάκη 8, Μπούρα 2.

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Λωσταράκου 18, Μαστρογιαννίδου 9, Γιουκάκη 8, Ρεντζεπέρη 6, Τσιαδή 10, Παστρωμά 12, Παπαντώνη 6, Χαρίτου 7 (1), Γκάνια 7, Τσιαμπαλή.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Γεώργιος Καράμπελας             Σταύρος Σταύρου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet