ΓΣΑΠ: Νίκη για γυναίκες, παγκορασίδες
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Νίκη για γυναίκες, παγκορασίδες

Α. Γυναίκες

ΜΕΛΑΣ – ΓΣΑΠ 54-61
Δεκάλεπτα : 17-13, 10-14, 14-16, 13-18

Έκλεισε η αυλαία του εφετινού πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑ για την ομάδα γυναικών με νίκη εκτός έδρας επί του ΜΕΛΑΣ (Αιγάλεω). Με νίκη που επετεύχθη πολύ δύσκολα, μόλις στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο αγώνας ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα του σκορ, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει καμία πάνω από τους 4 πόντους. Ο ΜΕΛΑΣ αγωνίστηκε με πάθος για να ξεφύγει από την τελευταία τετράδα που οδηγεί στην Β΄ ΕΣΚΑ (αν και είναι πολύ πιθανόν να υποβιβαστούν 5 ομάδες), ενώ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έπρεπε να νικήσει για να τερματίσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα, ξεπερνώντας την απογοήτευση από την αποτυχία της εισόδου στα πλέϊ-οφ αλλά και το σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του Γ. Λωσταράκου, πατέρα της Φωτεινής Λωσταράκου. Η τελική βαθμολογική κατάταξη βρίσκει τον ΓΣΑΠ στην πέμπτη θέση, σε ισοβαθμία με Ζωγράφου και Προμηθέα (3η και 4η αντίστοιχα), σε ένα βαθμό απόσταση από τον 2ο Άρη Πετρούπολης και σε δύο από το πρωτοπόρο Γαλάτσι.

ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος: (Σώχος, Καλφαγιάννης) Κοντοδιού 8(1), Πετροπούλου 17(3), Βάκρου 1, Γιαννέλη Αθ. 4, Δέτση 12, Ψωμά Ιφ. 8, Καρακώτια, Σιδέρη Ισ. 2, Ντουρνίσι, Τσαπαρίκου, Γιακάλου 2, Κατσοχειράκη.

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Ρεντζεπέρη 16, Γκάνια, Χαρίτου 2, Τσιαδή 9(1), Κούκη 3, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη 2, Μαστρογιαννίδου 16, Παστρωμά 2, Γιουκάκη 11, Οικονομοπούλου.

Β. Παγκορασίδες

ΓΣΑΠ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Γ.Σ.: 52 – 21 (32 – 4)

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τις Παγκορασίδες μας, απέναντι στην ομάδα του Προμηθέα. Ο ΓΣΑΠ δεν συνάντησε καθόλου αντίσταση και προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 32 – 4. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες οι οποίες τα κατάφεραν περίφημα. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τον προπονητή για την προσπάθεια και τη νίκη τους. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 6 Απριλίου στις 16:00, στο Κοντόπευκο με αντίπαλο τη Σχολή Μωραΐτη.

ΓΣΑΠ: (Πλαγιαννάκος) Μαμαλίγκα, Αναγνώστου, Πλώτα, Σφηκά, Λουκά, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Κατωμέρη, Κούκη, Λαχανά, Δούκα, Αδάου.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ: (Κατσαμπέλης) Πατέλη, Κατσαρέλια, Γαλανού, Τσέτα, Σταύρου, Τσακίρογλου, Αϊβατίδου, Γεωργιάδη, Αδάμου, Γαλιατσάτου, Χαραλαμπίδη, Σπυροπούλου.

Γ. Μίνι 1ο Μεσογειακό Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών 2014

Ένα όμορφο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, κυρίως λόγω των δεξιοτήτων που επιδείκνυαν οι μικρές αθλήτριες του ΓΣΑΠ, διεξήχθη την Κυριακή 30 Μαρτίου στο γήπεδο Κοντόπευκου στα πλαίσια του 1ου Μεσογειακού Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών 2014, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Γέρακα. Οι γονείς χειροκρότησαν το πάθος και τις εμπνεύσεις όλων των κοριτσιών και από τις δύο ομάδες. Με το τελικό σκορ (32-46 υπέρ του Γέρακα) ουδείς ασχολήθηκε αφού η συμμετοχή ήταν το ζήτημα.

Στην ομάδα του ΓΣΑΠ συμμετείχαν οι αθλήτριες: Λούκα, Λαχανά, Κακοσούρη, Πλώτα, Κατωμέρη, Βασιλείου, Αδαού, Κυρκοπούλου Χ., Κυρκοπούλου Ρ., Μπουντουροπούλου, Πανταζή, Αναγνώστου, Καρτάκη, Γρύλλια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet