ΓΣΑΠ: Νικηφόρα τα μίνι, φανταστική εμφάνιση από τα juniors
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Νικηφόρα τα μίνι, φανταστική εμφάνιση από τα juniors

Νικηφόρα τα μίνι και φανταστική εμφάνιση έκαναν τα juniors των ακαδημιών του ΓΣΑΠ στον τελευταίο τους αγώνα. Νεάνιδες και κορασίδες δεν κατάφεραν να νικήσουν τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αγώνων των ομάδων του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής έχουν ως εξής:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 53–61

Δεκάλεπτα:12-15, 18-17, 16-16, 7-13

Σε ήττα κατέληξε ο αγώνας των νεανίδων του ΓΣΑΠ απέναντι στον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έβγαλαν πολύ ενέργεια, αλλά ήταν φανερό ότι πολλές άτυχες φάσεις του αγώνα τούς προκάλεσαν εκνευρισμό και άγχος.

Παρ΄ όλα αυτά η ήττα αυτή δεν μπόρεσε να φρενάρει την ομάδα του ΓΣΑΠ από τo να περάσει στα play-off, διεκδικώντας πλέον και μετάλλιο.

Την επόμενη αγωνιστική, που είναι και η τελευταία του πρωταθλήματος, οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ έχουν… ρεπό.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Σφήκα, Πλώτα 3(1), Αμίτση 1, Χριστοπούλου, Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 14(2), Χονδρογιάννη 7,  Κούκη 20, Γρύλλια 8, Ζανίκα.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Χατζηιωαννίδης, Παπαδέλος): Δρακοπούλου, Βλαχοπούλου 9(1), Καζδαγλή, Πέππα 5(1), Κυριακάκη Β. 12, Κυριακάκη Λ. 12, Κυρίδη 2, Θεοχάρη 10(2), Γκούτσουλα 11(2), Χειλάκη Δ.

Κορασίδες Α΄: ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 28-33

Δεκάλεπτα: 06-08, 11-09, 07-04, 04-12

Ένα ακόμα κακό παιχνίδι για την ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ, το τρίτο συνεχόμενο.  Πολύ κακές επιθετικά οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμα των τριών πόντων με το οποίο ξεκίνησε το τελευταίο δεκάλεπτο. Σε αυτό βεβαίως συνέβαλε, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΓΣΑΠ, και «η ανεξήγητα κακή διαιτησία, η οποία αποσυντόνισε ακόμα περισσότερο την ομάδα», οπότε στο τέλος ήρθε η ήττα.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για το πρωτάθλημα της κατηγορίας φέτος, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 14:00 εκτός έδρας με τον Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλώτα, Χριστοπούλου, Κωλέτση, Λούκα, Πατσατζή, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου, Λιλικάκη.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Βερροιόπουλος, Καστάνιας): Καραματσούκη, Φελεκη, Τσάτση, Καράλη, Καστάνια, Μάνκο, Ψαρρού, Μπαλαγιάννη, Ντότσι, Δάφνη, Μποντίνη, Χόνι.

Μίνι: Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΓΣΑΠ 16-33

Δεκάλεπτα: 2-6, 5-2, 4-4, 2-8, 3-13

Έκαμψαν την αντίσταση και του Κορωπίου τα μίνι του ΓΣΑΠ και πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Στο αγωνιστικό μέρος η μαχητικότητα του αντιπάλου άγχωσε τις αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής, που όμως κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες με έναν πόντο. Το  δεύτερο μέρος ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα του ΓΣΑΠ, που με σοβαρότητα και αγωνιστική προσήλωση στις οδηγίες του προπονητή έφτασε στην τελικά εύκολη νίκη.

Ο πρώτος γύρος κλείνει την επόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στην έδρα του ΓΣΑΠ στο Κοντόπευκο, στις 13:30, με αντίπαλο τον ΑΚΟ Χολαργού.

Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Παπαμιχάλης): Κωνσταντοπούλου Κ., Κωνσταντοπούλου, Σεχάι, Νικοπούλου, Ιάκου, Κολοντούρου, Κιούση, Αγγελή, Ροδιά Μ., Ροδιά Χ., Ζανάι, Καβουλή.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Στρατηγού, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου, Δημητράκου, Μίνκωφ, Φυρίγου, Γιαννακού, Μήτση, Κακοσούρη, Μακαρουνάκη, Λυραντζάκη, Βαρλάμη.

Juniors: Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΓΣΑΠ

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ξεκίνησε το 1ο Τουρνουά Junior της ΕΣΚΑ. Οι αγώνες έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και γίνονται κυρίως για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών (γεννηθείσες 2005 και νεώτερες). Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στον 7ο όμιλο με δύο ομάδες (Ομάδα Α΄ και Ομάδα Β΄).

Στον πρώτο της εκτός έδρας αγώνα, στο κλειστό γήπεδο Β΄ στο Ίλιον, η ομάδα Junior B΄ του ΓΣΑΠ έπαιξε εναντίον του Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση, με όλες τις αθλήτριες να ξεχωρίζουν για το πάθος και τη μαχητικότητά τους.

Ο επόμενος αγώνας της ομάδας εντός έδρας στο Κοντόπευκο την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 12:00, με την ομάδα του Αθηναϊκού.

3ος Διαγωνισμός Βολών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Βολών για τα τμήματα υποδομής, στο ημίχρονο της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας του ΓΣΑΠ με τον ΙΚΑΡΟ. Έλαβαν μέρος 18 αθλήτριες και νικήτριες αναδείχτηκαν οι Μελίνα Νίκου (junior) και η Ευαγγελία Γιαννακού (προμίνι). Τα δύο αυτά κορίτσια κέρδισαν από μια μπλούζα του ΓΣΑΠ υπογεγραμμένη από τους προπονητές και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας καθώς και από ένα δώρο, το οποίο χορηγήθηκε από τα καταστήματα Εστιατόριο – Πιτσαρία – Καφέ Παππας και Triliza Κρέπα – Καφέ. Επίσης προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 2 Απριλίου 2017 στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας γυναικών με τον Σπόρτινγκ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet