Γ. Σταθόπουλος: Έτοιμο το έργο ανάπλασης στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής που δημοπρατήσαμε ως διοίκηση
Αθλητισμός

Γ. Σταθόπουλος: Έτοιμο το έργο ανάπλασης στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής που δημοπρατήσαμε ως διοίκηση

Όπως γνωστοποιεί ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, «ολοκληρώθηκε, πριν λίγες μέρες, το έργο ανάπλασης του ιστορικού 1ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής, με την εργολαβία που δημοπρατήσαμε στη θητεία μας, σε σχέδια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”», ενώ προσθέτει ότι «η εργολαβία που δημοπρατήσαμε δεν έχει ολοκληρωθεί. Εκκρεμούν εργασίες στο 4ο Λύκειο και στα 1ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία (στα 6ο και 7ο Δημοτικά Σχολεία, όπως και στα 2ο και 3ο Λύκεια ολοκληρώθηκαν αναπλάσεις μέσα στο καλοκαίρι)».

Συμπληρωματικά, ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει:

«Με αφορμή το νέο προαύλιο καταθέτω εδώ, τι άλλο κάναμε για την αναβάθμιση συγκεκριμένα του 1ου Λυκείου: Στη θητεία μας, λοιπόν, βάψαμε όλο το σχολείο εσωτερικά και εξωτερικά το 2018, αναβαθμίσαμε την αίθουσα τελετών (δηλ. την σκηνή θέατρου με παράλληλη τοποθέτηση κλιματιστικών σωμάτων), μετατρέψαμε την αίθουσα του υπόγειου σε πολύωρο (με πινκ πονκ και προτζέκτορα), λύσαμε το πρόβλημα υγρασίας στην αίθουσα του υπόγειου, βάψαμε τα γραφεία των καθηγητών με παράλληλη τοποθέτηση τριών κλιματιστικών, αντικαταστήσαμε τα καθίσματα στην αίθουσα τελετών του σχολείου, τοποθετήσαμε παγκάκια στην αυλή, εγκαταστήσαμε σύστημα συναγερμού (κάτι που έγινε σε όλα τα σχολεία) κ.ά».

Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής τονίζει στην ανακοίνωσή του:

«Όσον αφορά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή Ζορμπά παρουσιάζει όλα τα έργα ανάπλασης των σχολείων ως “δικά” της, το αφήνω ασχολίαστο. Το ίδιο, άλλωστε, κάνει για τα έργα που γίνονται αυτήν τη στιγμή στην πόλη μας, έργα που είναι όλα παρακαταθήκη μας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet