Γ. Σταθόπουλος: Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής διαχειρίζεται τους αθλητικούς του χώρους
Αθλητισμός

Γ. Σταθόπουλος: Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής διαχειρίζεται τους αθλητικούς του χώρους

Διευκρινίσεις για την κατασκευή αθλητικού χώρου στα Πευκάκια δίνει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος τονίζει ότι ο Δήμος διαχειρίζεται τους αθλητικούς του χώρους, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι διαχρονικοί αγώνες και οι προσπάθειες του Δήμου Αγίας Παρασκευής για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στον ιδιοκτησίας του Δήμου χώρο των 23 στρεμμάτων στα Πευκάκια με αντίστοιχο χαρακτηρισμό, έχουν ως προϋπόθεση τη διαχείριση του Κέντρου από τον Δήμο μας και αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί.

Κάνω αυτήν τη διευκρίνιση για πολλοστή φορά. Έχω διαβεβαιώσει περί αυτού στη Συνέλευση των κατοίκων, στις περιοδείες δημάρχου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σε συζητήσεις με τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου των κατοίκων Πευκακίων. Έχω, επίσης, δεσμευθεί ότι όταν, με το καλό, ανατεθεί από την Περιφέρεια η μελέτη σε τεχνικό σύμβουλο θα συγκαλέσουμε άμεσα σύσκεψη με τον Σύλλογο Κατοίκων, τους αιρετούς και την αθλητική κοινότητα της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet