Δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Α.Ο. Σπόρτιγκ οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Α.Ο. Σπόρτιγκ οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ

Δεν τα κατάφεραν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ απέναντι στον Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ, καθώς ηττήθηκαν, εκτός έδρας, με σκορ 50-47.

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, που κατά διαστήματα είχε τη μορφή ντέρμπι, κάνοντας ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, ενώ κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αντίπαλο και να προηγηθούν με 4 πόντους στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Καθοριστική για την έκβαση του αγώνα ήταν η στασιμότητα της ομάδας του ΓΣΑΠ στο σκορ μετά από αυτό. Ο αντίπαλος προηγήθηκε μέχρι και 12 πόντους και κρατήθηκε μπροστά έως το τέλος του παιχνιδιού, παρά την προσπάθεια των κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς στην τέταρτη περίοδο.

Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 με αντίπαλο την ομάδα του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ εντός έδρας (21:45).

Δεκάλεπτα: 13-9, 15-10, 11-10, 11-18

Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Δήμου): Κατσαμπίρη, Ζυκάι, Μακρή, Λέρη 15 (3), Κριμιτζά 15, Δανδουλάκη 8, Κουγιάνου, Γιαννακούλη 2, Σιδέρη 10.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 6, Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 12 (2), Χονδρογιάννη 6, Κούκη 15 (1), Γρύλλια 8, Ζανίκα.

 

Τα μίνι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 η ομάδα των μίνι του ΓΣΑΠ, εκμεταλλευόμενη το αγωνιστικό της ρεπό, έπαιξε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Αμύντα. Το παιχνίδι αν και φιλικό, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πήραν μέρος όλες οι αθλήτριες του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής των προμίνι και μίνι.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των Μίνι του ΓΣΑΠ

Μετά το τέλος του αγώνα οι γονείς ενημερώθηκαν από τον προπονητή Δημήτρη Ραρή, και την τεχνική διευθύντρια του ΓΣΑΠ, Μάρθα Αργυρίου, για την πρόοδο των κοριτσιών. Επίσης, τους ανακοινώθηκε η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου (Κυριακή 19/2/2017 στην ταβέρνα «ο Χρήστος»), όπως και η προσπάθεια δημιουργίας αθλητικής κερκίδας, με τη συμμετοχή όλων των ακαδημιών του Συλλόγου, για την υποστήριξη της ομάδας των γυναικών στους εντός έδρας αγώνες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος, με μεγάλη τυχερή τη μικρή Ελπίδα Δασκαλάκη, η οποία εκτός από το φλουρί κέρδισε μία μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτριών και των προπονητών της γυναικείας ομάδας.

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet