Δευτέρα 28 Αυγούστου οι «πρώτες μπαλιές» για τις γυναίκες του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Δευτέρα 28 Αυγούστου οι «πρώτες μπαλιές» για τις γυναίκες του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, στις 20:00, ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στο γήπεδο προπονήσεων «Σταύρος Κώτσης», στην Αγία Παρασκευή, για τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, με τον Γιάννη Γιαννόγλου να είναι για 9η χρονιά στο προπονητικό τιμόνι της ομάδας.

Η Αγία Παρασκευή θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία, με στόχο -όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου- «πάντα τις καλές εμφανίσεις και την δημιουργία μιας πειθαρχημένης ομάδας, που θα αγωνίζεται σεβόμενη τον αντίπαλο και θα διεκδικεί με πίστη την νίκη κάθε Κυριακή».

Αρχικός στόχος του σωματείου των Βορείων παραμένει η εκπαίδευση των αθλητριών και η βελτίωσή τους, μέσα από συνεχόμενες και καθημερινές προπονήσεις, τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και ιδιαίτερα στην τεχνική και τακτική, καθώς ο νεανικός μέσος όρος ηλικίας της ομάδας δίνει αυτά τα περιθώρια.

Σημαντικός στόχος και η κατάκτηση της ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία, που θα προσφέρει πολύ περισσότερα στις αθλήτριες (μεγαλύτερος αριθμός αγώνων, πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια, συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, μεγαλύτερη δημοσιότητα).Όλα τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτό το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, με την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία αναμένεται να διεκδικήσει για άλλη μια φορά το σωματείο της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.wfc-santa.com η διοίκηση «τρέχει» τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του τμήματος (ρουχισμός, ωράριο προπονήσεων, γήπεδο, εξοπλισμός κτλ) και όλα θα είναι έτοιμα στις 28 Αυγούστου, ώστε οι αθλήτριες να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα.

Αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό φέρνει η νέα ποδοσφαιρική περίοδος, όπως αναφέρει η κα Λίτσα Κουφολούκα, υπεύθυνη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής, καθώς θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις – παραχωρήσεις αθλητριών, αλλά και στελέχωση της ομάδας με τέσσερις έως πέντε παίκτριες, που θα την ενισχύσουν σε θέσεις – «κλειδιά» και θα δώσουν νέα ώθηση στις προσπάθειες που καταβάλλονται τα τελευταία χρόνια.

Ήδη, η Αγία Παρασκευή έδωσε το «ελευθέρας» στη Ντίνα Κορομπίλια, η οποία εξέφρασε την επιθυμία για προσωπικούς λόγους ν’ αποχωρήσει από την ομάδα. Η Κορομπίλια είναι μια αθλήτρια που προέρχεται από τα «σπλάχνα» της ομάδας, βοήθησε αρκετά την Αγία Παρασκευή στη μέχρι σήμερα πορεία της κι αποτελεί κομμάτι της «οικογένειας» της Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, όπου προστίθεται το εξής: «Διοίκηση και προπονητής, αφού την ευχαρίστησαν για την προσφορά της, της ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην αθλητική αλλά και προσωπική ζωή της, θυμίζοντας της ότι η πόρτα της Αγίας Παρασκευής είναι πάντοτε ανοικτή για την επιστροφή της».

Οι μεταγραφές της ομάδας θα παρουσιαστούν σύντομα όλες μαζί και «θα προκαλέσουν εντύπωση στην ποδοσφαιρική Ελλάδα», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet