Δύο ήττες, μία νίκη για τις ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Δύο ήττες, μία νίκη για τις ομάδες του ΓΣΑΠ

Μόνον οι νεάνιδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) νίκησαν τις αντιπάλους τους στην τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα των γυναικών και η Α΄ ομάδα των κορασίδων δεν τα κατάφεραν.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Γυναίκες: ΓΑΣ Καλυβίων – Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής 58-34

Δεκάλεπτα: 10-09, 19-11, 11-09, 18-05

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΓΣΑΠ απέναντι στον ΓΑΣ Καλυβίων την Τρίτη 24 Οκτωβρίου. Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, «η ομάδα των Καλυβίων διαθέτει, κατά τεκμήριο, το καλύτερο ρόστερ στη φετινή Α2 και προερχόταν από μία ήττα στα Χανιά, οπότε έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην έχει δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα μέσα στην έδρα της». Η ομάδα του ΓΣΑΠ υστέρησε στην επίθεση, αλλά είχε και μεγάλη αστοχία στο περιφερειακό σουτ. Το σκορ διευρύνθηκε στο δ΄  δεκάλεπτο, όταν αποβλήθηκε η Γρίσπου της ομάδας της Αγίας Παρασκευής με 5 φάουλ μόλις στο 31΄ και όταν επικράτησε εκνευρισμός από την αστοχία των γυναικών της ομάδας της Αγίας.

Επόμενος αγώνας εντός έδρας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου (ώρα 19:30) με την Ελευθερία Μοσχάτου.

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αναγνώστου): Παζαρίδη 3(1), Σταμάτη 10(2), Καμμένου 3(1), Κοντογιάννη, Ρεντζεπέρη 4, Αξιοπούλου 9, Πολίτη 7, Μαστρογιαννίδου 10, Γκίνη, Καλημέρη, Τσουκαλά 12(1)

Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Γκάνια, Γρίσπου 2, Βαμβακά 7, Κλείτσα, Πετυχάκη Σ. 2, Πετυχάκη Χρ. 6, Πολιτοπούλου 13(2), Σαπαλίδου, Αμίτση, Κούκη, Δαμουλάκη

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟΖ 63-33

Δεκάλεπτα: 26-03, 10-10, 17-04, 10-16

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έκαναν μια ωραία εμφάνιση, χωρίς να απειληθούν ούτε στιγμή από την αντίπαλη ομάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα. Αυτή ήταν και η πρώτη αγωνιστική με τη φανέλα της «Αγίας» για την αθλήτρια Μαρία Τοτώνη, η οποία, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, δέθηκε άμεσα με την ομάδα με την ουσιαστική της συμμετοχή στον αγώνα.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΚΡΟΝΟ Γέρακα εκτός έδρας (στον Γέρακα στις 21:45).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Πλώτα 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 5(1), Σαπαλίδου 10, Κανιαδάκη 12(2), Χριστοδούλου, Κούκη 13,  Τοτώνη 6, Δαμουλάκη 13, Ζανίκα.

ΕΦΑΟΖ (Βερροιόπουλος, Κομνηνός): Κυρίου 5, Κιαχίδου 2, Καστανιά, Μάνου, Χίνι 5, Μάνκο 2, Ψαρρού 13(1),  Ευαγγελίτση 5, Τσάτση, Ντόσι, Πουτερέ 1.

 

Κορασίδες Ομάδα Α: ΚΑΟ Μελισσίων – ΓΣΑΠ 42-31

Δεκάλεπτα: 13-10, 10-2, 4-10, 15-9

Ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων μεταξύ του ΚΑΟ Μελισσίων και του ΓΣΑΠ. Η πολύ καλή άμυνα και από τις δύο ομάδες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, όμως η ομάδα του ΓΣΑΠ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το νεκρό επιθετικά  δεύτερο δεκάλεπτο, παρά το πολύ καλό τρίτο.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 20:00 με αντίπαλο τον Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ στο κλειστό του Αγίου Νικολάου Πατησίων.

ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα-Δούρου): Μαλεφάκη, Γεροντάκη, Μαρκουλάκου, Πενέλη, Ντζαμαρά, Γεωργακλή, Σταμούλη, Κωνσταντινίδου, Γκούτση, Καρακατσάνη, Αλεξίου, Ματούση.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Τορβάς): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ., Ζανίκα Κ., Κωλέτση, Γεωργοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet