Εκπτώσεις από 6 αθλητικούς συλλόγους της Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Εκπτώσεις από 6 αθλητικούς συλλόγους της Αγίας Παρασκευής

Σε μία κοινή απόφαση – προσφορά προχωρούν οι αθλητικοί σύλλογοι της Αγίας Παρασκευής, Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής, Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής, Α.Σ. Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής.

Οι Σύλλογοι παρέχουν 15% έκπτωση σε γονείς δύο και άνω παιδιών τα οποία επιθυμούν να αθληθούν σε διαφορετικά αθλήματα και ως εκ τούτου και σε διαφορετικό σύλλογο. Οι γονείς αυτοί θα τύχουν της προαναφερθείσας εκπτώσεως και από τους δύο (ή άνω) συλλόγους, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Στην προσπάθειά μας η άθληση των παιδιών να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο από τη σοβαρή οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας αποφασίσαμε να προσφέρουμε:

Σε όσους γονείς έχουν δύο ή περισσότερα παιδιά τα οποία επιθυμούν να αθληθούν σε διαφορετικά αθλήματα, να μπορούν να τα εγγράψουν σε διαφορετικά σωματεία και θα τύχουν ειδικής έκπτωσης 15% από κάθε ένα σωματείο, στο οποίο έχουν εγγραφεί.

Παράδειγμα: Σε μία οικογένεια που έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι που επιθυμεί να αθληθεί στο ποδόσφαιρο και ένα κορίτσι που επιθυμεί να αθληθεί στο μπάσκετ, μπορούν να εγγραφούν και τα δύο παιδιά, το μεν αγόρι στον ΑΟΑΠ (Σάντα) το δε κορίτσι στον ΓΣΑΠ και θα τύχουν έκπτωσης 15% στην ετήσια συνδρομή τόσο από τον ΑΟΑΠ όσο και από τον ΓΣΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους αρμόδιους κάθε σωματείου, ως κατωτέρω:

  • ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Πάνος Κοσκινάς, τηλ. 6977 221867.
  • ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Γιάννης Θεολογίτης, τηλ. 6977 395694.
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Βαγγέλης Λούκας, τηλ. 6939 445172.
  • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ηλέκτρα Αντωνοπούλου, τηλ. 6946 766430
  • Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Γιάννης Πάνου, τηλ. 6947 947325.
  • ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Γιάννης Καραμέτος, τηλ. 6944 145488.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet