Ενεγράφη στην ΕΟΠ το τμήμα Ποδηλασίας του ΑΣΑΠ
Αθλητισμός

Ενεγράφη στην ΕΟΠ το τμήμα Ποδηλασίας του ΑΣΑΠ

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου κοινοποιήθηκε στο Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ) η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας να εγκρίνει την αίτηση εγγραφής του και πλέον, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το τμήμα Ποδηλασίας, που απαρτίζεται από 12 αθλητές στις κατηγορίες Masters, θα μπορεί, από τη νέα χρονιά, να συμμετέχει σε πανελλήνιους αγώνες της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, η ομάδα ερασιτεχνών ποδηλατών του Σωματείου, Santa Cycling Team, αριθμεί πλέον περισσότερους από 40 αθλούμενους ποδηλάτες και οργανώνονται προπονήσεις ανάλογα με τη δυναμικότητα του κάθε αθλούμενου, προσθέτει το Σωματείο.

Brevet Αττικής 2020 – 200χλμ.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου συμμετείχαν δυο αθλητές του τμήματος ποδηλασίας του Σωματείου της Αγίας Παρασκευής στα 200χλμ. του 9ου Brevet της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ) στην Αττική.

«Το Brevet Αττικής, μεταξύ άλλων, διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Π.Ε.Π.Α. το 2012 παράλληλα με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Από τότε πραγματοποιείται ετησίως προσελκύοντας εκατοντάδες αθλητές στοχεύοντας να φέρει νέους ποδηλάτες κοντά στην ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα», όπως ενημερώνει το Σωματείο

Οι αθλητές Χρήστος Μαυρίδης και Ιωάννης Καλέμος τερμάτισαν επιτυχώς με χρόνο διαδρομής 7:47 εκπροσωπώντας επάξια την ποδηλατική ομάδα του ΑΣΑΠ.

Brevet «Λίμνη Δόξα» 2020 – 300χλμ.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου συμμετείχε ο randonneur (ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων) Χρήστος Μαυρίδης του τμήματος ποδηλασίας του Σωματείου στα 300χλμ. του 4ου Brevet της Λέσχης Ποδηλατών Μεγάλων Αποστάσεων – Greek Randonneurs με εκκίνηση την Ελευσίνα προς την τεχνητή Λίμνη Δόξα στην Πελοπόννησο.

«Εκεί, στο νοτιότερο μέρος του όρους Χελμός, σε υψόμετρο 900μ., πλάι στην Αρχαία Φενεό Κορινθίας, και με βάση τα νερά του χειμάρρου Δόξα, γεννήθηκε με τεχνητό τρόπο η ομώνυμη λίμνη, ηλικίας μόλις 30 ετών» επισημαίνει ο ΑΣΑΠ, ενώ προσθέτει:

«Στον αγώνα των 300χλμ. και 3.500μ. θετικών υψομετρικών, ο ποδηλάτης της Αγίας Παρασκευής Χρήστος Μαυρίδης τερμάτισε σε 12:07:30 παρά τα μηχανικά προβλήματα που συνάντησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στον ποδηλάτη μας που το προηγούμενο Σάββατο είχε ολοκληρώσει το Brevet Αττικης 200χλμ».

Προπόνηση αρχαρίων ερασιτεχνών ποδηλατών – Santa Cycling Team

Κάθε Σάββατο πρωί έχει καθιερωθεί η μεγάλη βόλτα των αρχαρίων της ομάδας, οι οποίοι επισκέπτονται διαφορετικά σημεία της Αττικής κάθε εβδομάδα.

«Το σημείο εκκίνησης των προπονήσεων αυτών είναι ο Σταυρός Αγίας Παρασκευής και διανύοντας μια απόσταση περίπου 60χλμ. σε τρεις ώρες καθαρής ποδηλασίας οι συμμετέχοντες περνούν από διάφορα σημεία της Αττικής. Κάθε Σάββατο μια καινούρια βόλτα. Κάθε Σάββατο μια καινούρια εμπειρία. Σας περιμένουμε το επόμενο Σάββατο στις 8:00 στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής», καταλήγει το Σωματείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet