Ενημέρωση ΠΑΟΔΑΠ για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου
Αθλητισμός

Ενημέρωση ΠΑΟΔΑΠ για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου

Ανακοίνωση σχετικά με τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα που ξεκίνησαν στις 12 Οκτωβρίου 2015 στον Δήμο Αγίας Παρασκευής (Αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής) έδωσε στη δημοσιότητα ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) εκτελεί και την περίοδο Οκτωβρίου 2015 – Ιουνίου 2016 τα Δημοτικά Αθλητικά Προγράμματα, με αντίτιμο απολύτως εφικτό για τους συμπολίτες μας, στη δύσκολη οικονομική περίοδο.

Τα προγράμματα εκτελούνται στους ιδιόκτητους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας (Αθλητικό Κέντρο οδών Αιγαίου Πελάγους και Νότου, Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου) και σε μισθωμένες αίθουσες Γυμναστικής (στην οδό Παπαρρηγοπούλου και στην οδό Ανδρούτσου).

Η εκτέλεση των προγραμμάτων γίνεται από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής (γυμναστές), ειδικευμένους στο κάθε πρόγραμμα, οι οποίοι προσλήφθηκαν με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, απευθείας από τον Οργανισμό, χωρίς μεσολάβηση τρίτου.

Η πρόσληψη έγινε κατόπιν απολύτως διαφανούς δημόσιας πρόσκλησης, η οποία συντάχθηκε σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) και δημοσιεύθηκε επί δέκα ημέρες σε εφημερίδες και σε ιστότοπους, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Έτσι, για τις εννέα θέσεις ΠΦΑ υπεβλήθησαν συνολικά είκοσι επτά  (27)  ιδιαιτέρως αξιόλογες αιτήσεις, οι οποίες μοριοδοτήθηκαν όλες με βάση τα αντικειμενικά προσόντα των υποψηφίων (πτυχίο ΠΦΑ, πρωτεύουσα και τυχόν δευτερεύουσα ειδικότητα, μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, σεμινάρια, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία κ.λπ.), ενώ εξετάσθηκαν και κατατεθειμένες ενστάσεις.

Η έναρξη των προγραμμάτων την 12η Οκτωβρίου 2015, έναντι της 29ης Σεπτεμβρίου 2014, οφείλεται στην προεκλογική αναστολή προσλήψεων.

Καλούμε συνεπώς τους συνδημότες μας, οι οποίοι συγχρηματοδοτούν με τις εισφορές τους τα προγράμματα, να συμβάλλουν στην επιτυχία τους και βεβαίως να ενημερώνουν τον Οργανισμό, για οποιοδήποτε θέμα.          

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet