Εντυπωσιακό ξεκίνημα της «Αγίας» στην Α2
Αθλητισμός

Εντυπωσιακό ξεκίνημα της «Αγίας» στην Α2

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 μπήκαν σαν «δαιμονισμένα» στο παρκέ του κλειστού του Κοντόπευκου και στο 5΄ το ταμπλό έγραφε σκορ 10-0. Τα Μελίσσια αντέδρασαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πλησιάσουν στους 5 πόντους στη λήξη του ημιχρόνου.

Το β΄ ημίχρονο όμως ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Με πολύ καλή άμυνα και ωραίες φάσεις στην επίθεση, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, καθώς το σκορ διαμορφώθηκε σε ΓΣΑΠ – ΚΑΟ Μελισσίων 60-38 και απέδειξε ότι η εκτός έδρας νίκη τους επί των Μελισσίων για το Κύπελλο (51-61) μόνο τυχαία δεν ήταν. Χαρακτηριστικό της ομάδας του ΓΣΑΠ ήταν η συμμετοχή στο σκορ οκτώ αθλητριών, καθώς και η συμμετοχή όλων στον αγώνα. Μόνη απούσα η Μπουκίτα λόγω ελαφρού τραυματισμού.

Η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωσή της μεταφέρει τα συγχαρητήριά της σε όλες τις αθλήτριες και στους προπονητές τους.

Τον αγώνα παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλος, ο οποίος στο τέλος συνεχάρη την ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ για τη νίκη της.

Δεκάλεπτα: 16-08, 09-12, 15-06, 20-12.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Κοντογιάννη, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 13, Κανιαδάκη, Βελούδου 1, Λωσταράκου 7, Καζαντζίδου 13(1), Καράμπελα, Γιουκάκη 9(1), Κούκη 3, Μερισιώτη 9.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Κουκής, Κουτρουμπής): Καραβέλη 9, Μαρίνου 1, Ντακόλια, Αστραντίνη, Δούρου, Κοιλιαρίδη 9(1), Πολίτη, Ζακυνθινού, Χριστακοπούλου 9(2), Καπερώνη 6, Σαπαλίδου, Κοτσιάφτη 4.

Την επόμενη Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015, η ομάδα της Αγίας έχει ρεπό και θα τιμηθεί για την άνοδο στην Α2 στην Γενική Συνέλευση του ΓΣΑΠ που θα γίνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στο 4ο Γυμνάσιο (Δημοκρατίας 1 & Θρασυβούλου), ενώ την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα.

Ο Σύλλογος καλεί τους φιλάλθους – φίλους της ομάδας να δηλώσουν συμμετοχή στην αποστολή.

Κορασίδες: Γ.Σ. Προμηθέας - ΓΣΑΠ 48-55Στο «μέτωπο» των κορασίδων, τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα τους έδωσαν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 οι κορασίδες του ΓΣΑΠ με αντίπαλο τον Γ.Σ. Προμηθέα. Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις τελευταίες επιθέσεις, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της με σκορ 48-55.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήριά στις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας για την προσπάθεια και το δυναμικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 17-14, 09-10, 09-16, 13-15.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Κούκη, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Κανιαδάκη, Τσίτρα, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Γ.Σ. Προμηθέας (Σκαρόγιαννη): Πατέλη, Γιαννακοπούλου, Κατσαρέλια, Μπεζαίτη, Σταύρου, Τσακίρογλου, Αδάμου, Γεωργιάδου, Σπυροπούλου, Νάκου, Μαλοπάρι, Μπολένα.

Επόμενος αντίπαλος για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ ο Γ.Σ. Ωρωπού, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στις 19:30, στο Κοντόπευκο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet