Επανέρχεται στις νίκες ο ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Επανέρχεται στις νίκες ο ΓΣΑΠ

Επανήλθε στις νίκες η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ καθώς επικράτησε με σκορ 58 – 40 της ομάδας του Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ. Η ομάδα έπαιξε παθιασμένα άμυνα για 30 λεπτά. Στο α΄ δεκάλεπτο δεν βρήκε τα πατήματά της, δεχόμενη 18 πόντους και ανταποδίδοντας 16. Από την αρχή του β΄ δεκαλέπτου όμως και μέχρι το τέλος του αγώνα η άμυνα ήταν γρανιτένια. Στο β΄ ημίχρονο οι γυναίκες μας ξεδίπλωσαν και τις επιθετικές αρετές τους, προσφέροντας ωραίες φάσεις και θέαμα στους φιλάθλους.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα και στους προπονητές, και σημειώνει «ελπίζουμε δε να ξεπεράστηκε οριστικά η κρίση και να πάμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα -γιατί το μπορούμε- την άλλη Δευτέρα στην έδρα του Προμηθέα Χαλανδρίου».

Δεκάλεπτα: 16-18, 07-06, 19-11, 16-05

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 4, Γκάνια 2, Χαρίτου 18(2), Τσιαδή 7, Βελούδου, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 20, Πεσκαντζίου 21, Γιουκάκη 5, Κούκη, Μερισιώτη 2.

Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη): Λεκάκη, Τσιμτσιλή 10(1), Μαργώνη 11, Γυάλια 2, Τσαγκαράκη 4, Πατέρα 6, Λουκοπούλου 6, Αθανασούλια 2, Ντάνου Α. 1, Ντάνου Γ.

Νέα ήττα για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ από την ομάδα του Εύνικου στον αγώνα της Κυριακής 2 Νοεμβρίου, καθώς ο αγώνας έληξε με σκορ ΓΣΑΠ – ΕΥΝΙΚΟΣ: 46 – 58. 

Το μεγάλο πάθος τους για την νίκη, οδήγησε τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ σε κατάσταση έντονου άγχους και σε κινήσεις βιαστικές, οι οποίες έφεραν αποτελέσματα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα και αδίκησε τον κόπο τους. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΣΑΠ, «Υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτή είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει μπάσκετ με ομαδικότητα και σοβαρότητα, αρκεί να φύγει από το μυαλό των κοριτσιών μας ότι το δίπολο “νίκες/ήττες” είναι ταυτόσημο με το “θρίαμβος/καταστροφή”. Κάθε λάθος και κάθε ήττα πρέπει να είναι ένα κίνητρο για δημιουργική αυτοκριτική! Ας ελπίσουμε σε αυτό και σε ένα νέο ξεκίνημα γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Πάμε λοιπόν να παίξουμε μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα».

Δεκάλεπτα: 05-10, 11-16, 11-13, 19-19

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 17, Λούκα, Κανιαδάκη 8, Τραυλού, Μπόλτση, Κούτρη 4, Σιγιώργη 11, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 4, Κούκη, Κουσίνα 2, Καράμπελα.

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ (Βέλτσιστας): Παπασπυροπούλου 2, Σκαματζούρα 9, Σαράντου 2, Σχίζα 14, Γούλα 3, Μεχμεται 4, Μπούη, Γάτου, Αλεξίου 11(3), Σχίζα 2, Τσέρο 11(1), Πετροπούλου.

Τη δεύτερη νίκη τους πέτυχαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην ομάδα των Μελισσίων. Μια νίκη που πέρα από τους δύο βαθμούς ήταν πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους. Το σκορ διαμορφώθηκε σε ΓΣΑΠ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ: 38 – 36 (15 – 20).

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε για μια ακόμα φορά χαλαρά στην πρώτη περίοδο με αποτέλεσμα να δεχτεί σε αυτό το διάστημα 15 πόντους. Στη συνέχεια όμως βελτίωσε πολύ την άμυνα της και με ένα επιμέρους σκορ 15-7 στην τέταρτη περίοδο κατάφερε να πάρει τη νίκη. Εάν μάλιστα δεν γινόντουσαν αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η τελική διαφορά του σκορ θα ήταν μεγαλύτερη.

Επόμενη αγωνιστική για τις κορασίδες την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στις 17:15 εντός έδρας με τον Προμηθέα (εξ΄ αναβολής) και στη συνέχεια το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 20:30 εκτός έδρας με την Κηφισιά.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά, Δούκα.

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΑΟ (Σκαρόγιαννη): Κάβουρα, Κατσαβάρου Ε., Κατσαβάρου Ι., Κατσιγιάννη, Ξουρίδα, Μπούγου, Νικίδη, Αστέρου, Τριανταφύλλου, Ντακόστα, Νικολέτου, Κριεκούκη.

Ομάδα μίνι κορασίδων του ΓΣΑΠΜε το δεξί άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος των ΜΙΝΙ κορασίδων του ΓΣΑΠ, με νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας του ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ με σκορ 34 – 47.

Τα μικρά κορίτσια της Αγίας Παρασκευής μπήκαν στον αγώνα με πάθος και πίεση στις δυνατότητές τους και ανέδειξαν το ταλέντο τους τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Κυρίως όμως ανέδειξαν την προσήλωσή τους στην ομαδικότητα, καθοδηγούμενα άριστα από την προπονήτριά τους Σόνια Γιουκάκη. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Αθανασίου): Παπουτσή, Μαργαρίτη, Κανελλοπούλου, Δασκαλοπούλου, Καβάσιλα, Ντούλο, Πανταζή, Τσενόλη, Πανο, Σαϊτα.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Λαχανά, Γρηγορίου, Κατωμέρη, Καρτάκη, Πλώτα, Καρακατσάνη, Κυριακοπούλου, Μπουντουροπούλου, Πανταζή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet