Επαναλειτουργούν τα ανοικτά γήπεδα αντισφαίρισης του ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Επαναλειτουργούν τα ανοικτά γήπεδα αντισφαίρισης του ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ενημερώνει ότι από την Τρίτη 5 Μαΐου 2020 θα επαναλειτουργήσουν, υπό προϋποθέσεις, τα δύο ανοικτά γήπεδα τένις του που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο «Νότου». Το ωράριο λειτουργίας τους καθορίζεται από τις 8π.μ. έως 8μ.μ., από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Στον χώρο θα επιτρέπεται η παρουσία δύο ατόμων ανά γήπεδο, οι οποίοι θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και γάντια. Ανώτατο χρονικό όριο ενοικιάσεως του χώρου, ανά άτομο, ορίζεται η μία ώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν προηγουμένως με τη γραμματεία του ΠΑΟΔΑΠ, στον τηλ. αριθμό 210 6002223 (Δευτέρα έως Παρασκευή από 8π.μ. έως 8μ.μ.), για να δηλώνουν την επιθυμία τους αναλόγως με τις ώρες που διατίθενται.

Η είσοδος στον χώρο θα επιτρέπεται μόνο από την οδό Νότου. Δεν επιτρέπεται η χρήση των γηπέδων σε ιδιώτες προπονητές για την προπόνηση μαθητών τους. 

Ο ΠΑΟΔΑΠ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει από τον χώρο όποιον δεν συμμορφώνεται με τις ανωτέρω προϋποθέσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet