«Ζωντανή» για τον τίτλο η «Αγία»
Αθλητισμός

«Ζωντανή» για τον τίτλο η «Αγία»

«Ζωντανή» για τον τίτλο παρέμεινε η «Αγία», καθώς η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ κέρδισε με σκορ 64-59 την ομάδα του Α.Ο. Πεύκης σε αγώνα που διεξήχθη τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 στο γήπεδο του Κοντόπευκου.

Με τη νίκη αυτή η «Αγία» έκανε το πρώτο βήμα, το οποίο της επιτρέπει να πιστέψει ακόμα περισσότερο στον εαυτό της και να πετύχει μια επική ανατροπή.

Οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένες να μην επιτρέψουν στις αντίπαλές τους να ελπίσουν στη νίκη. Με εκρηκτικό α΄δεκάλεπτο και συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, έβγαλαν την Πεύκη από τον ρυθμό της και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 42-28. Στο β΄ ημίχρονο η Πεύκη προσπάθησε περισσότερο, αντιμετώπισε το πρέσινγκ της Αγίας, ανέβηκε η απόδοση της Κεμαβόρ (στο πρώτο δεκάλεπτο σημείωσε 2 πόντους και τους υπόλοιπους 11 στο β΄ ημίχρονο), αλλά δεν πλησίασε ποτέ λιγότερο από τους 5 πόντους την Αγία. Η ομάδα του ΓΣΑΠ έβγαλε φοβερό πάθος και έπαιξε τρομερή άμυνα σε όλο το μήκος του γηπέδου. Επιθετικά ήταν σούπερ στο α΄ ημίχρονο (42 πόντοι), αλλά στο β΄ υποχώρησε (πέτυχε μόνο 22), εξ΄ αιτίας κυρίως της αντίδρασης της Πεύκης, αλλά και της κούρασης. Τελικά κατάφερε να μην κινδυνεύσει και να πάρει το ροζ φύλλο.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ, με ανακοίνωσή της, μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια και στους προπονητές για τη νίκη και την τεράστια προσπάθεια.

Τον αγώνα παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλαθλοι, οι οποίοι γέμισαν την κερκίδα σε σημείο να μην πέφτει «καρφίτσα». Ανάμεσα σε αυτούς η διοίκηση του Συλλόγου διέκρινε –και ζητεί συγγνώμη αν ξεχνά κάποιους- τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Μανώλη Πέπονα, την πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής Αύρα Μπασακίδου, τον γενικό γραμματέα της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο, τον α΄ αντιπρόεδρο και πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ Γιώργο Κομπορόζο, πολλούς παράγοντες αθλητικών σωματείων της Αθήνας, προπονητές, αθλήτριες, αλλά και πολυπληθή ομάδα κοριτσιών των ακαδημιών του ΓΣΑΠ, τα οποία υποστήριξαν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στις 20:00 στο γήπεδο της Πεύκης θα επιχειρήσει να «σπάσει» την έδρα της και να μεταφέρει ξανά τον τελικό στο Κοντόπευκο.

Δεκάλεπτα: 24-13, 18-15, 11-16, 11-15.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 19, Γκάνια, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 6, Λαψάνα, Βελούδου 6, Λωσταράκου 4, Μαστρογιαννίδου 7, Κανιαδάκη, Γιουκάκη 13(1), Κούκη, Μερισιώτη 4.

Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ (Κοντομηνάς, Ψυχουντάκης): Γαλιατσάτου 4, Κουρέτση 5, Καλαντζή, Τσουμάνη 8, Μονογυιού, Κεμαβόρ 13(2), Γιακουμάτου 2, Παπαδή, Πετυχάκη 15, Βλάχου 4, Χαϊκάλη 6(1), Ψωμά 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet