Η Αγία Παρασκευή συνεχίζει στο Κύπελλο ΕΠΣΑ – Εκτός τέθηκαν Ψυχικό και Παπάγος
Αθλητισμός

Η Αγία Παρασκευή συνεχίζει στο Κύπελλο ΕΠΣΑ – Εκτός τέθηκαν Ψυχικό και Παπάγος

Από τις τρεις ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών που αγωνίστηκαν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην 1η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, μόνο η Αγία Παρασκευή «επιβίωσε», αφού Ψυχικό και Παπάγος γνώρισαν αντίστοιχες ήττες και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η «Santa» πήρε το «διπλό» και την πρόκριση στους Τράχωνες

Ειδικότερα, στον γήπεδο των Τραχώνων, η «Santa» κατάφερε να πάρει το «διπλό», νικώντας την τοπική ομάδα με σκορ 1-0 και «σφράγισε το εισιτήριό» της για την επόμενη φάση. Το νικητήριο γκολ της Αγίας Παρασκευής πέτυχε στο 35′ ο Μπόλης με σουτ, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κολλινιάτη.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, ιδιαίτερα για τη φάση του 65′, οπότε ο Κολοβός δέχθηκε μαρκάρισμα εντός της περιοχής.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Προμπονάς (73 Δάρρας), Παϊσιος, Ακριτίδης, Παπατζήμας, Τσακύρης (31′ λ.τρ. Κολοβός), Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Τζάης (57′ Σπανουδάκης), Δημογιάννης Σπ., Βουρλούμης (80′ Δημάκης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Μαλλιαρίτσης, Φουκούλης, Ζυγοκώστας (68′ Σουβατζόγλου), Χατζίου, Κολλινιάτης,  Δημογιάννης Β.,Αθανασίου (80 λ.τρ Καρούτζος), Σταμούλης (62′ Μπουτσικάρης), Μπόλης, Τσοπανάκος, Κραψίτης (70′ Λαζόπουλος).

Στο β’ ημίχρονο έχασε την πρόκριση το Ψυχικό

Στο δεύτερο ημίχρονο λύγισε η αντίσταση του Ψυχικού απέναντι στον Ήφαιστο Περιστερίου, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου με σκορ 3-1, «πετώντας» εκτός της συνέχειας του θεσμού την ομάδα των Βορείων. Στο 50′ ο Θ. Νησαριώτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους, αλλά στο 68′ ο Θ. Κοντός ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Φρ. Χίος, που με δύο γκολ, στο 72′ και 75′, «καθάρισε» το παιχνίδι.

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Χρανιώτης, Καπάνταης, Λαλαούνης, Τσέλικας, Κούρτι, Πρωτοψάλτης, Λαμπρίδης, Παπαδόπουλος (72′ Μαραβελάκης), Μπίκοφ (61′ Αρτσάνος), Συκάς (72′ Λεοντίου), Μιχαλόπουλος (61′ Κοντός).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Κούβαρης, Ζαγκλής (81′ Φίλιας), Σφίχτης, Ντάτσι, Φιδαίος (52′ Μαργαρώνης), Βελλιανίτης, Τζωρτζακάκης (78′ Λιούκας), Μητρόπουλος, Νησαριώτης (62′ Γιαννόπουλος), Μπράτι, Χίος.

Συντριβή για τον Παπάγο στον Ταύρο

Τη συντριβή με σκορ 6-3 υπέστη ο Παπάγος στο γήπεδο «Χ. Παυλίδης» του Ταύρου, από τον Άγιαξ, και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17′, με τον Χαλίλι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σωτηρόπουλος έκανε το 2-0. Ακολούθησαν τα γκολ του Γκούφα, στο 21′ και του Χαλίλι στο 24′, που διαμόρφωσαν στο 4-0 το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, στο 54′ ο Παπάγος μείωσε σε 4-1 με τον Βάρφη, για να έρθει στο 60′ ο Νούτσος, να κλείσει κι άλλο την… ψαλίδα σε 4-2. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ο Στάμος σκόραρε για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 5-2, για να έρθει στο 80′ ο Χαλίλι να κάνει το «χατ τρικ», ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-2. Το τελευταίο γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 86′, από τον Βάρφη, που διαμόρφωσε το 6-3.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Μακρής, Σωτηρόπουλος, Γούλας, Γαλάνης (63′ Χριστοφόρου), Στρέφι, Σιώζος, Γκούφας (53′ Μελής) Μαρούσης, Θαναηλάκης (32′ Σκόρδος), Στάμος (63′ Γεωργακόπουλος), Χαλίλι.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Κοραχάης, Κολιάκος, Μουντοκαπάκης, Αλεξιάδης, Νούτσος, Θανασούλας (15′ Κορδάς), Δούκας, Ταλιούρης Δ., Μάνθιος (50′ Βάρφη), Ρηγόπουλος (50′ Μπράτσος), Ταλιούρας Ν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet