Η “Αγία” στους ημιτελικούς του κυπέλλου ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Η “Αγία” στους ημιτελικούς του κυπέλλου ΕΣΚΑ

Με μια πειστική εμφάνιση, η ομάδα του ΓΣΑΠ πέρασε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ, νικώντας με 69-48 τον Α.Ο. Αμύντας, ο οποίος δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία για την κατάκτηση, για 2η συνεχή χρονιά, του κυπέλλου.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας είναι χαρακτηριστική: “Ας μην ξεχνάμε ότι το κύπελλο της περυσινής περιόδου είναι ήδη στην τροπαιοθήκη μας. Το σκορ των δεκαλέπτων δείχνει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας ξεκίνησε σοβαρά και με κέφι και τελείωσε το α΄ δεκάλεπτο με 14 πόντους διαφορά. Στη συνέχεια, στο β΄ και γ΄ δεκάλεπτο, η αντίπαλη ομάδα ισορρόπησε τον αγώνα, χωρίς όμως να κατορθώσει κάτι παραπάνω. Στο δ΄ δεκάλεπτο η ομάδα μας επανήλθε δυναμικά και διεύρυνε τη διαφορά του σκορ.

Και τώρα, τη Δευτέρα 20/10, επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η αυξημένη παρουσία των φιλάθλων, ανάμεσα στους οποίους και ο νέος αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Δημήτρης Βαλασιάδης (με φροντίδα του οποίου επισκευάστηκαν οι μπασκέτες πριν πέντε ημέρες, οι οποίες βρισκόντουσαν σε άθλια κατάσταση τον τελευταίο χρόνο)”.

Δεκάλεπτα: 22-08, 17-17, 16 – 18, 14 – 05.

ΓΣΑΠ: (Προπονητές, Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος)

Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια 2, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 8, Τουρνατζή, Βελούδου 9, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 19, Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 14(4), Κούκη, Μερισιώτη 2.

Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ: (Προπονήτριες, Δρακάκη, Λιάκου)

Λεκάκη 2, Τσιμτσιλή, Μαργώνη 7, Γυαλιά 1, Κυπριανίδη, Τσαγκαράκη 7, Τσικουδή, Πατέρα 15(2), Λουκοπούλου, Αθανασούλια 2, Ντάνου Α. 6, Ντάνου Γ-Π. 8(2).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet