Καλοκαιρινοί Εσωτερικοί Αγώνες Ακαδημιών ΑΣΑΠ 2023
Αθλητισμός

Καλοκαιρινοί Εσωτερικοί Αγώνες Ακαδημιών ΑΣΑΠ 2023

Το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής – ΑΣΑΠ – Santa Athletic Club διοργάνωσε με επιτυχία, από τις 12 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2023, τους αγώνες «Καλοκαιρινοί Εσωτερικοί Αγώνες Ακαδημιών ΑΣΑΠ 2023».

Ήταν μια ευκαιρία για τους γονείς να θαυμάσουν τους μικρούς αθλητές αλλά και για τα παιδιά να αγωνιστούν σε μια σειρά από διαφορετικά αγωνίσματα, να χειροκροτηθούν και να κατανοήσουν την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Μετά τις απονομές και πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή γιορτή μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά δώρα από την Be Active Hellas, που ενέταξε τους εσωτερικούς αγώνες του Α.Σ. Αγίας Παρασκευής στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού #BeActive, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Στην καλοκαιρινή γιορτή κυριάρχησε άφθονο κέφι, χαρά και χαμόγελα για τα παιδιά των ακαδημιών αλλά και για τους γονείς τους. Η Καλοκαιρινή γιορτή έκλεισε με το καθιερωμένο μπουγέλο, το οποίο αντμετωπίστηκε με φωνές χαράς, αλλά και με ομπρέλες! Μαζί με τον νεροπόλεμο ανταλλάξαμε ευχές για καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας αθλητές, στους γονείς, που με το χειροκρότημά τους έφτιαξαν μια υπέροχη κερκίδα, στους προπονητές μας και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, των βραβεύσεων και της καλοκαιρινής γιορτής» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου.

Διαβάστε αναλυτικά για τους καλοκαιρινούς αγώνες των ακαδημιών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet