Κηφισιά και Αγία Παρασκευή στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Κηφισιά και Αγία Παρασκευή στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασαν η Κηφισιά και η Αγία Παρασκευή, μετά τις σημερινές νίκες τους επί του Φωστήρα Αθηνών και του Χαραυγιακού, αντιστοίχως. Αντιθέτως, το Ηράκλειο δεν τα κατάφερε απέναντι στους Αγ. Αναργύρους, από τους οποίους έχασε με σκορ 1-0 και αποκλείστηκε.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Κηφισιά και Φωστήρα, στο Ζηρίνειο, ήταν ουσιαστικά ένας πρόωρος τελικός, που κρίθηκε -μεταξύ άλλων- και στο αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα των Βορείων Προαστίων από το 42′, οπότε ο Στάθης Ρόκας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καϊμακούδης και το οποίο είχε κερδίσει ο Παναγιωτόπουλος, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι ουδέποτε δέχθηκαν την απόφαση. Στο 25′ ο Ρεντζής έβγαλε τον Αρβανιτάκη σε κενή εστία κι αυτός έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά τη δυσμενή εξέλιξη του αγώνα, δεν τα εγκατέλειψαν και στο 36′, με τον Γιάννη Σίμωση, μείωσαν σε 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 51, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ωστόσο, ο Στάθης Ρεντζής στο 79′, με όμορφο σουτ, έκανε το τελικό 3-2, που έστειλε την Κηφισιά στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, η Santa βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 68′, χάρη στο γκολ του Κασσιανού, αλλά αντέδρασε άμεσα και στο 74′, με τον Λαζόπουλο, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 85′ ο Σκούρας, για λογαριασμό των γηπεδούχων, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τ’ αποδυτήρια, για να τον ακολουθήσει στο 89′ ο Τουγουντζόγλου, από πλευράς Χαραυγιακού.

Τελικώς, η παράταση δεν ανέδειξε νικητή και ο αγώνας πήγε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου η «Αγία» εμφανίστηκε αποτελεσματικότερη και πήρε τη νίκη με 7-6, σφραγίζοντας το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet