Κοπή πίτας από τον ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Κοπή πίτας από τον ΓΣΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η συνεστίαση του ΓΣΑΠ, στη γνωστή ταβέρνα “Χρήστος” (Δ. Πλακεντίας 34), με την παρουσία της γυναικείας ομάδας, των κορασίδων, νεανίδων, κοριτσιών από τις ακαδημίες και πλήθος κόσμου. Κατάμεστη η μεγάλη αίθουσα στην οποία, ειδικά οι αθλήτριες του Συλόγου έδειξαν τις ικανότητές τους και στον χορό, με την υπέροχη ρεμπέτικη κομπανία από την ταβέρνα “Το Ανηφόρι”.

Την εκδήλωση, η οποία συνδυάστηκε και με την κοπή πίτας για τον ΓΣΑΠ, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρ. δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Κωστόπουλος και Τεχν. Υπηρεσιών  Τσιαμπάς, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Γιάννης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Αντρέας Γκιζιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεράσιμος Βλάχος και Γιάννης Σιδέρης, η πρόεδρος και η γραμματέας της Ένωσης Γονέων κ.κ. Μπασακίδου και Χατζοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 4ου Λυκείου κ. Τσιμπίδη-Ξυνογαλά, η πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Χλύκα-Θεοδώρου, ο πρόεδρος και ο γ.γ. του Συλλόγου κατοίκων Τσακού κ.κ. Σαββίδης και Μίχας και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μαντζανάς.

Τρία φλουριά της πίτας κέρδισαν η παίκτρια της γυναικείας ομάδας Ντόρα Μαστρογιαννίδου, η νεάνιδα Νικόλ Γκάνια και η κορασίδα Ειρήνη Κούκη, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύουν εισιτήρια 2 ατόμων για τον αγώνα της euroleague ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΜΑΝΙ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet