“Λευκή” ισοπαλία για τη γυναικεία ομάδα της Santa απέναντι στην Αθηναϊκή
Αθλητισμός

“Λευκή” ισοπαλία για τη γυναικεία ομάδα της Santa απέναντι στην Αθηναϊκή

Ισόπαλη με σκόρ 0-0 αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Γυναικών.

“Το σκορ σίγουρα αδικεί την προσπάθεια των κοριτσιών, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και δημιούρηγαν αρκετές ευκαιρίες, όχι για ένα αλλά και περισσότερα τέρματα, αλλα λίγο ή ατυχία λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια και λίγο η αμυντική λειτουργία της φιλοξενούμενης ομάδας, κράτησαν το μηδέν” αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και η ομάδα του Αγ. Δημητρίου έλεγχε τον αγώνα. Από το τελευταίο δεκάλεπτο όμως του πρώτου ημιχρόνου και σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου, η Santa είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε για να πετύχει ένα τέρμα, που σίγουρα θα της έδινε την ώθηση και για το δεύτερο, αλλά όπως ειναι γνωστό στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και η “λευκή” ισοπαλία παρέμεινε ώς το τέλος του αγώνα.

Με αυτή την ισοπαλία η η γυναικεία ομάδα παρέμεινε βέβαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό.

Επόμενο παιχνίδι για την Αγία Παρασκευή, για την 5η αγωνιστική, είναι με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet