Μεγάλη νίκη για την Αγία
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη για την Αγία

Με σκορ 90-31 επικράτησε η ομάδα γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) επί της αντίστοιχης του Εύνικου το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαρτίου, στο γήπεδο του Κοντόπευκου.

Το σκορ δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η κορασίδα Κανιαδάκη και οι νεάνιδες Λαψάνα και Κουσίνα σημείωσαν τους πρώτους πόντους τους με τη γυναικεία ομάδα, ενώ η κορασίδα Κούκη έκανε ρεκόρ πόντων (12).

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ δίνει, μέσω ανακοίνωσής της συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Εύνικου για το ψυχικό σθένος και την αγωνιστικότητά τους. Όσον αφορά την ομάδα του ΓΣΑΠ, η διοίκηση σημειώνει ότι «για της ομάδα μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, την άλλη Δευτέρα στου Ζωγράφου, που μας εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέϊ – οφς. Από την άλλη και ο Ζωγράφου θέλει μόνο την νίκη για να συμμετάσχει στα πλεϊ- οφς, αλλιώς η ήττα μάλλον τον “πετάει” έξω από την τετράδα και τη θέση του στην τριπλή ισοβαθμία παίρνει η ΑΕΚ Περιστερίου(!). Επίσης με νίκη του ΓΣΑΠ επί του Ζωγράφου, ο Αμύντας βγαίνει δεύτερος με πλεονέκτημα έδρας έναντι της Πεύκης. Την άλλη Δευτέρα 30 Μαρτίου λοιπόν όλοι στον Ζωγράφου για να βοηθήσουμε την ομάδα μας».

Δεκάλεπτα: 18-04, 27-04, 20-15, 25-08.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια 4, Χαρίτου 4, Τσιαδή 2, Λαψάνα 4, Βελούδου 10, Κουσίνα 2, Μαστρογιαννίδου 16, Κανιαδάκη 2, Γιουκάκη 14(3), Κούκη 12, Μερισιώτη 12.

ΕΥΝΙΚΟΣ (Βελτσίστας): Παπασπυροπούλου, Σκαμαντζούρα, Σαράντου, Πασχοπούλου, Γάτου, Μεχμετάϊ 2, Μάρκου 9(2), Μπούη, Κιουκλάλη 12, Γούλα 2, Τσέρο 3, Αλεξίου 3(1).

Αγώνα, όμως, έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Γέρακα.

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ δεν ξεκίνησαν με πάθος τον αγώνα με τον Γέρακα και το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα πίσω 12 πόντους φτάνοντας το σκορ 06-18. Με συνεχόμενα λάθη και καθόλου συγκέντρωση συνεχίστηκε το β΄ δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να λήξει το πρώτο ημίχρονο 08-38(!).  Στην επανάληψη οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ συνειδητοποίησαν την πολύ κακή εμφάνιση του α΄ ημιχρόνου και ξεκίνησαν με δυνατό ρυθμό και πείσμα αφήνοντας πίσω την αντίπαλη ομάδα 5 πόντους (σκορ γ΄ δεκαλέπτου 09-04). Μαχητικές συνέχισαν και στο τέταρτο δεκάλεπτο αφού νίκησαν στο σκορ και στο δ΄ δεκάλεπτο (09-08). Η διαφορά όμως ήταν τόσο μεγάλη από το πρώτο ημίχρονο που οδήγησε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στην ήττα με τελικό σκορ 26-50.

Τα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΣΑΠ, δύο:

  • Πρώτον ότι όταν είναι συγκεντρωμένες και μαχητικές μπορούν να νικήσουν και την καλύτερη ομάδα του ομίλου (σκορ β΄ ημιχρόνου 19-12).
  • Δεύτερον ότι όλα τα παιχνίδια διαρκούν 40 λεπτά και έχουν τέσσερα δεκάλεπτα, επομένως πρέπει να μπαίνουν στους αγώνες από την αρχή με πίστη και πάθος.

Το βέβαιο είναι ότι στις παγκορασίδες του ΓΣΑΠ υπάρχει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «πολύ ταλέντο, ακατέργαστο βέβαια ακόμη. Καθήκον της διοίκησης και των προπονητών είναι να βοηθήσουν τις μικρές μας αθλήτριες να το αναδείξουν. Το μέλλον είναι δικό τους».

Δεκάλεπτα: 06-18, 02-20, 09-04, 09-08.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλώτα, Αναγνώστου, Σφήκα, Βασιλείου, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ζανίκα Χ. Κακοσούρη, Κυρκοπούλου.

ΓΕΡΑΚΑΣ (Χατζηιωαννίδης): Μπαναβού, Βλαχοπούλου, Τσαφαρά, Τούση, Χειλάκη, Καζαγλή, Κυριακάκη, Πέππα, Λιγνού, Γκουτζούλα, Χριστοπούλου, Τσιρογιάννη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet