Μεγάλη προσέλευση και πολύ κέφι στη συνεστίαση του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Μεγάλη προσέλευση και πολύ κέφι στη συνεστίαση του ΓΣΑΠ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση μελών, φίλων και αθλητριών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) στη συνεστίαση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020 στην ταβέρνα «Μαυρομάτης». Κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης η οικογενειακή ατμόσφαιρα, η ευρεία συμμετοχή στη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα, το κέφι και τις μεταμεσονύκτιες ώρες ο χορός και το γλέντι, χάρις στο πολύ καλό μουσικό τρίο της ταβέρνας.

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης τιμήθηκαν οι νεάνιδες του Συλλόγου που κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και πέτυχαν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΕΣΚΑ, ενώ γιορτάστηκαν και τα γενέθλια του προπονητή των κορασίδων και νεανίδων, Δημήτρη Χατήρα, που συνέπεσαν με τη γιορτή του ΓΣΑΠ. Γενέθλια είχε, επίσης, η μικρή Χρύσα Σταυρακάκη και ονομαστική εορτή η Μαργαρίτα Κεϊσόγλου από τα μίνι. Το φλουρί της πίτας έπεσε στη Χαρά Σταύρου, παλαίμαχη αθλήτρια του ΓΣΑΠ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τίμος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, ο τ. δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, και επικεφαλής της παράταξης Νίκη, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Αλλάζουμε, Γιάννης Μυλωνάκης, ο αντιπρόεδρος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, Κώστας Γουργούλης και Λεωνίδας Παπασταθόπουλος αντίστοιχα,  ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ και του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ), Βασίλης Τσαγκάρης, ο πρόεδρος και η γραμματέας της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργος Μαργαρίτης και Αύρα Μπασακίδου αντίστοιχα, η πρ. δημοτική σύμβουλος Ελισάβετ Πετσατώδη, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ και πρ. πρόεδρος του ΓΣΑΠ, Βαγγέλης Λημνιάτης, ο πρ. πρόεδρος του ΓΣΑΠ Σταύρος Σταύρου, το μέλος του ΓΣΑΠ Βασίλης Σάντας και αντιπρόεδρος της ΚΑΠ, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet