Με τις νικήτριες της «Μαθητιάδας 2014» ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Με τις νικήτριες της «Μαθητιάδας 2014» ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς υποδέχτηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στο δημαρχείο, τις μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, οι οποίες συμμετείχαν στη «Μαθητιάδα 2014» και με τις αθλητικές τους διακρίσεις έκαναν υπερήφανη την Αγία Παρασκευή.

Η «Μαθητιάδα 2014» πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 6 Μαΐου 2014 στην Πρώτη Σερρών.

Στον θεσμό αυτό λαμβάνει μέρος ένα Σχολείο από κάθε Νομό της χώρας μας, καθώς και ελληνόφωνα Σχολεία από το εξωτερικό.

Οι επτά μαθήτριες εκπροσώπησαν επάξια στη διοργάνωση όχι μόνο τον Δήμο Αγίας Παρασκευής αλλά και ολόκληρο τον Νομό Αττικής. Έλαβαν μέρος σε δύο ομαδικά αθλήματα, volley και beach volley, και κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια.

Σαν αποτέλεσμα της εξαιρετικής τους εμφάνισης και των σημαντικών τους διακρίσεων δέχτηκαν πρόσκληση από ελληνόφωνο Σχολείο της Γερμανίας για αδελφοποίηση των δύο Σχολείων και για να λάβουν μέρος από κοινού σε αθλητική διοργάνωση.

Τις μαθήτριες συνόδευε ο προπονητής τους και γυμναστής του 5ου Γυμνασίου Γιάννης Παύλου, ο οποίος είναι επίσης δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τις μαθήτριες που τίμησαν με το ήθος και τις αθλητικές τους επιδόσεις και έκαναν υπερήφανους τους πολίτες όχι μόνο της πόλης της Αγίας Παρασκεής αλλά και του Νομού Αττικής. Τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία τόσο στα αθλητικά όσο και στα εκπαιδευτικά τους βήματα τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά ότι «η μόρφωση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και θέτει τις υγιείς βάσεις για την επιτυχία οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας του ανθρώπου».

Στη συνέχεια, οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα και τις προτάσεις τους και να έχουν μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet