Μόνη πρώτη η Αγία
Αθλητισμός

Μόνη πρώτη η Αγία

Μόνη πρώτη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Α΄ ΕΣΚΑ Γυναικών η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Ακόμα ένα εύκολο βράδυ πέρασε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ στη Νέα Ερυθραία με την ήδη υποβιβασμένη ομάδα των ΑΜΑΖΟΝΩΝ, η οποία παρά τις απουσίες που είχε λόγω τραυματισμών έπαιξε μαχητικά μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ο αγώνας έληξε με σκορ ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΓΣΑΠ 43-70.

Ο προπονητής του ΓΣΑΠ δοκίμασε πολλά σχήματα και έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην κορασίδα Κούκη και στις νεάνιδες Λαψάνα και Κουσίνα.

Μετά τα αποτελέσματα της Δευτέρας 16 Μαρτίου (νίκη της Πεύκης επί του Αμύντα, ήττα σοκ της ΑΕΚ Περιστερίου από την Κηφισιά, νίκη του Προμηθέα και του Ζωγράφου) οριστικοποιήθηκε η τριάδα των πλέι – οφς (Αγία Παρασκευή, Αμύντας, Πεύκη) και έμεινε ανοικτό τόσο το ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα (Προμηθέας ή Ζωγράφου- η ΑΕΚ Περιστερίου μάλλον έχασε το τρένο), όσο και το αν η ομάδα του ΓΣΑΠ θα τερματίσει πρώτη με πλεονέκτημα έδρας. Έτσι αποκτά χαρακτήρα ντέρμπι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της ομάδας με τον Ζωγράφου εκτός έδρας τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015.

Δεκάλεπτα: 06-20, 06-20, 17-12, 14-18.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Ματζάκος): Αγγελοπούλου, Κλάψη 4, Γανωτάκη, Κασίμη, Καλπαδάκη, Παπαντώνη 4, Ηλιάκη 8, Καλδάνη 1, Τσακιράκη, Μπασιαδάκη 15(3), Κογγίνη, Παστρωμά 11.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 10, Γκάνια 2, Χαρίτου 2, Τσιαδή 6, Κούκη 4, Βελούδου 10, Λωσταράκου 16, Μαστρογιαννίδου 7(1), Λαψάνα, Γιουκάκη 5(1), Κουσίνα, Μερισιώτη 8.

Στις αναμετρήσεις των υπολοίπων ομάδων του ΓΣΑΠ τώρα:

Φινάλε με μαχητική προσπάθεια των νεανίδων του ΓΣΑΠ απέναντι στον Παναθηναϊκό που κατέκτησε φέτος τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα! Στον μεταξύ τους αγώνα το σκορ διαμορφώθηκε σε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΓΣΑΠ 59-19. Το άγχος ήταν φανερά λιγότερο και αυτό έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια του ΓΣΑΠ να προσπαθήσουν πιο συνειδητά. Η ομάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην απαιτητική Α΄ κατηγορία, αλλά τα κορίτσια έζησαν την εμπειρία αγώνων με ανώτερες ομάδες και έδωσαν φυσική και συναισθηματική πάλη μέσα, αλλά και έξω από το γήπεδο!

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ μεταφέρει τα συγχαρητήριά της σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή τους για την προσπάθειά τους! Για τις αθλήτριες Φένια Λαψανά και Χρυσαλένα Ασημακοπούλου αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα των νεανίδων. Η διοίκηση τους εύχεται θερμά καλή συνέχεια με επιτυχίες!

Δεκάλεπτα: 05-21, 06-18, 02-10, 06-10

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Βελούδη Α.,  Κλείτσα 7, Αγουρτάκη 5, Παρασκευοπούλου, Βελούδη Α. 4, Βασιλοπούλου 9(1), Καμούρη, Λυκούδη 6, Σώμου 6(2), Κατσιμάρδου 18, Φωτοπούλου, Κάλλη 4.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 6, Λούκα 2, Κανιαδάκη 2, Τραυλού, Κούσινα 2, Σιγιώργη 5, Σταθέλου, Ασημακοπούλου,  Κούκη, Καράμπελα, Μπόλτση 2, Μαμαλίγκα.

Πρώτη νίκη για την νεοσύστατη ομάδα των παγκορασίδων του ΓΣΑΠ. Οι παγκορασίδες κατέβηκαν αποφασισμένες για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Λαγονησίου και το κέρδισαν με το σπαθί τους, αφήνοντας πίσω και στα τέσσερα δεκάλεπτα την αντίπαλη ομάδα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ψυχολογία, το πείσμα και η αγωνιστικότητα τους, άφησαν τους αντίπαλους αρκετά πίσω φτάνοντας το σκορ 33-23. Η κούραση δεν φάνηκε ικανή να  σταματήσει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και να φτάσει στη νίκη με τελικό αποτέλεσμα 39-29. Νίκη που τα κορίτσια «χάρηκαν με την ψυχή τους», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ εύχεται στις παγκορασίδες να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 13:30 στο γήπεδο του Κοντόπευκου, με αντίπαλη ομάδα τον Κρόνο Γέρακα.

Δεκάλεπτα: 10-08, 09-09, 14-06, 06-06.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλωτά, Αναγνώστου, Σφήκα, Λαχανά, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ζανίκα Χ., Κακοσούρη, Κυρκοπούλου.

Α.Ο. ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (Τσομπανάκη): Πολυμενάκου, Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Φακή, Κυράνη, Καραδημήτρη, Φλουρή, Αρμένη, Παγώνη, Αποστόλου, Γιασάι, Βενιέρη, Τσιουμάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet