Μόνο νίκες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ στους τελευταίους αγώνες τους
Αθλητισμός

Μόνο νίκες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ στους τελευταίους αγώνες τους

Νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν όλες οι ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες: ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ Β΄- ΓΣΑΠ: 12 – 63

Δεκάλεπτα: 4-15, 1-19, 2-15, 5-14

Ένα παιχνίδι με ρυθμό και θεαματικές φάσεις από ατομικές ενέργειες και συνεργασίες, έδωσαν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ στο κλειστό του Γέρακα που απέδειξε πόσο πολύ έχουν βελτιωθεί οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Η ομάδα πλέον βρίσκεται προ των πυλών της Α΄ κατηγορίας νεανίδων της ΕΣΚΑ, αρκεί να επιδείξει την ίδια σοβαρότητα που επέδειξε μέχρι σήμερα και να νικήσει σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες, αφού είναι πρώτη μεν στη βαθμολογία, αλλά σε ισοβαθμία με τον ΑΡΗ Χολαργού.

Επόμενος αγώνας  τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου με την ομάδα  ΓΑΣ Καλυβίων (21:45 Κοντόπευκο).

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα 2, Μπεζαΐτη 12, Χατήρα 2, Κυρκοπούλου 12 (2), Αρβανίτη 12, Χριστοπούλου 4(1), Κακοσούρη, Σάμιτα 9, Φλαμπούρη 4, Χατζηγεωργίου 6.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 56 – 23

Δεκάλεπτα: 14-05, 17-07, 13-06, 12-05

Με εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες του ΓΣΑΠ επέστρεψαν στις νίκες και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο. Στον αγώνα με τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο δεκάλεπτο αποδίδοντας πολύ όμορφο μπάσκετ, με ωραίες ατομικές και ομαδικές επιθετικές προσπάθειες. Έτσι λοιπόν η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα του ΓΣΑΠ στη δεύτερη θέση με εννέα νίκες και δύο ήττες.

Η έναρξη του δεύτερου γύρου είναι το επόμενο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 όπου στις 19:30 οι κορασίδες του ΓΣΑΠ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΑΚΟ ΑΡΗ Χολαργού.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Χριστοπούλου Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση.

Παγκορασίδες: ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Β – ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Β: 37 – 44 

Για το πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας.

Δεκάλεπτα: 2-8, 12-12, 13-12, 10-12

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των παγκορασίδων της Αγίας Παρασκευής κατέβηκε στο παιχνίδι με πολλές ελλείψεις η επίθεσή της ήταν αρκετά παραγωγική και έδειξε ότι θα της δώσει μια εύκολη νίκη ακόμα και με μικρή διαφορά. Από το δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, και μετά η άμυνα μειώθηκε με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να αρχίσει να πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Τελικά όμως η διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου έδωσε τη νίκη έστω και με 7 πόντους. Επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην έδρα του ΓΣΑΠ στις 18:00.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Πολυμένου, Κέντρου, Κασκαβέλη, Δασκαλάκη, Λιάρου, Κανιστρά, Τοτόση, Κατακουζηνού, Τοτού, Ζαφείρη.

Τουρνουά Μίνι: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ – ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 26 – 32

Οκτάλεπτα: 2-7, 5-4, 3-9, 10-10, 6-2

Τα κορίτσια του ΓΣΑΠ ξεκίνησαν λίγο μουδιασμένα το παιχνίδι παρόλο που ήταν περισσότερες και ψηλότερες από τα κορίτσια του Προμηθέα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα διατηρώντας το σκορ σε χαμηλό επίπεδο. Στο τέλος του παιχνιδιού, άλλο ένα ροζ φύλλο προστέθηκε στη συλλογή της ομάδας της Αγίας Παρασκευής.

Το επόμενο μας παιχνίδι, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00 με τον ΑΣ ΚΑΛΙΜΜΑΧΟ Μαραθώνα στο γήπεδο Καβαρνου Μαραθώνα.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεΐσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε., Λιοντάκη Ι., Γουρδουπάρη Ν., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Μητροπέτρου Γ., Κεχρή Δ.

Τζούνιορς: Κορίτσια ΓΣΑΠ – Αγόρια ΠΑΟ σημειώσατε X

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η ομάδα των προμίνι του ΓΣΑΠ έδωσε έναν πρωτότυπο φιλικό αγώνα στο Κοντόπευκο με τα αγόρια του Παναθηναϊκού (γεννημένα το 2008). Έγινε ένας πολύ συναρπαστικός αγώνας με πολύ ωραίες φάσεις και τον ευχαριστήθηκαν και τα κορίτσια μας και τα αγόρια του ΠΑΟ.

Στην αρχή τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ήταν λίγο μαζεμένα αλλά στην συνέχεια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συναγωνίστηκαν ισάξια τα αγόρια.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στην έδρα του αντιπάλου στο ΟΑΚΑ με την νέα χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet