Μόνο τα μίνι του ΓΣΑΠ πήραν το ροζ φύλλο
Αθλητισμός

Μόνο τα μίνι του ΓΣΑΠ πήραν το ροζ φύλλο

Μόνο τα μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο σε αγώνες που διαγωνίστηκαν γυναίκες, νεάνιδες, κορασίδες και μίνι το τριήμερο 5 – 7 Δεκεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα:

Γυναίκες: Α.Ο. ΦΑΡΟΣ – ΓΣΑΠ: 56-51

Επώδυνη ήττα για την ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ όσον αφορά τον τρόπο που ήρθε. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έκανε ιδανικό ξεκίνημα με όμορφο μπάσκετ μέχρι το 8΄ (07-16). Εκεί κάπου άρχισαν οι επιπόλαιες ενέργειες και αντί να τελειώσει το α΄ δεκάλεπτο αυξάνοντας τη διαφορά έκλεισε με κόπο στο (13-18). Στο β΄ δεκάλεπτο επί 6΄ η ομάδα δεν πέτυχε πόντο και ο αντίπαλος έκανε ένα σερί 13-0. Στο τέλος του β΄ δεκαλέπτου η ομάδα «ξύπνησε», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ΓΣΑΠ, και με πολύ κόπο έκλεισε στο ημίχρονο με σκορ (30-31). Η εξέλιξη αυτή μετέτρεψε το ματς σε ντέρμπι, με τις αντίπαλες να παίζουν με ανεβασμένη ψυχολογία και τους διαιτητές να ανέχονται το σκληρό παιχνίδι τους. Επί πλέον έπαιξαν σοβαρό ρόλο οι απουσίες βασικών αθλητριών λόγω τραυματισμών (Τσιαδή, Χαρίτου) ενώ η Λωσταράκου που επανήλθε μετά τον τραυματισμό της, είχε μόνο δύο προπονήσεις στα πόδια της. Έτσι η κούραση προκάλεσε λάθη και αστοχίες με φυσιολογικό αποτέλεσμα την ήττα.

Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στα κορίτσια να συνέλθουν γρήγορα, σωματικά και ψυχολογικά, για να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στο γήπεδό τους τον Πανιώνιο με ψηλά το κεφάλι.

Δεκάλεπτα: 13-18, 18-12, 15-12, 10-09.

Α.Ο. ΦΑΡΟΣ (Λειβάδης): Καρακασίδου, Βράκα, Σάλιαϊ 11 (2), Αθανασίου 8(2), Γκριτζά 16, Τσέρου 15, Πετράκη 4, Κουταλιανού 1

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα 4, Κοντογιάννη 6, Κανιαδάκη, Βελούδου 7(1), Λωσταράκου, Καζαντζίδου 10, Καράμπελα, Γιουκάκη 22(4), Κούκη, Μερισιώτη 2.

Νεάνιδες: ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣΑΠ: 48-37

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ, με αντίπαλο την ομάδα του Αμύντα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν χαλαρά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούν γρήγορα εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια του αγώνα προσπάθησαν πολύ στην άμυνα και δυσκόλεψαν την αντίπαλη ομάδα, όμως η κακή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και οι βεβιασμένες επιλογές, δεν τους έδωσαν τη δυνατότητα να πλησιάσουν στο σκορ και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Με αυτή την αγωνιστική ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Νεανίδων, με απολογισμό για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής 5 νίκες και 1 ήττα και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην βαθμολογία. Πολύ θετικό στοιχείο αποτελεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, το γεγονός ότι μέχρι στιγμής οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ έχουν την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας 2008 (Ηλιούπολης Γ΄, στις 20:45).

Δεκάλεπτα: 15-12, 17-6, 4-7, 12-12.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Πομόνης): Καραδήμου Μ., Γκόκου, Κακκαβά, Παπαθανασίου 4, Σταθοπούλου, Πατσιώτη, Τομάν 1, Χονδρουλάκη 15 (1), Καραδήμου Ε., Κοβάλσκα 17, Πάλι 2, Ντάνου 9 (2).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 1, Λούκα 2, Δασκαλάκη 2, Κούκη Ελ., Κοκκινοβασίλη 2,  Περβανά 5 (1), Κανιαδάκη 13(1), Κούκη Ειρ. 8, Τραυλού, Καράμπελα 4.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ: 28-63

Με πολύ καλή ψυχολογία και σωστή άμυνα ξεκίνησαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ τον αγώνα και το πρώτο δεκάλεπτο της βρήκε με ισοβαθμία 08-08. Ο ίδιος δυναμισμός ακολούθησε και στην αρχή του δεύτερου δεκάλεπτου, όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, γρήγορα τα λάθη έγιναν αρκετά και τόσα πολλά ώστε να αφήσουν την ομάδα πολύ πίσω στο σκορ. Το ίδιο μοτίβο ακολούθησε και σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου αφήνοντας τον ΓΣΑΠ πίσω με τελικό σκορ 28-63.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 15:15, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τη ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

Δεκάλεπτα: 08-08, 11-21, 03-21, 06-13.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Παπαμελετίου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ (Συριοπούλου): Λαλέογλου, Γαβριηλίδη, Σκαλουμπάκα, Σπυράτου, Πρένγκα, Αγρή, Τόλη, Γαβριηλίδη, Πελέκη Ε., Πελέκη Δ., Κουρίχ.

Μίνι: ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡ. – ΓΣΑΠ: 23-52

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των μίνι στα Καλύβια. Αν και η ομάδα του ΓΣΑΠ δεν ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα, ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, με τη διαφορά να μεγαλώνει πολύ στο δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι έως το τέλος του. Άσχημη στιγμή ο τραυματισμός της αθλήτριας της Αγίας Παρασκευής Βένιας Κωλέτση, στην οποία η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Επόμενος αγώνας για τα μίνι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:00 π.μ. στο γήπεδο του Πικερμίου με τον Α.Ο. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΕΤΟΣ.

Δεκάλεπτα: 6-10, 4-20, 1-6, 12-16.

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡ (Αναγνώστου): Καζούρη, Γεωργακοπούλου Δ., Αγάλου, Κυριακάκη Α., Μουσάκου, Γεωργουσοπούλου Α., Μπαλταδοπούλου, Νικολή, Σαλπασαράνη Ι., Σαλπασαράνη Α., Χαρωνιτάκη, Γεωργουσοπούλου Π., Πετεινέρη, Βασταρδή, Κυριακάκη Ν.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Κωλέτση, Γιαννακού, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet