Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Συγχαρητήρια στα παιδιά που έλαβαν μέρος στον «1st Kids Tolerance Marathon»
Αθλητισμός

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Συγχαρητήρια στα παιδιά που έλαβαν μέρος στον «1st Kids Tolerance Marathon»

Στον παιδικό αγώνα δρόμου «1st Kids Tolerance Marathon» που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, παρευρέθηκε στέλεχος της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Με ανάρτηση στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η παράταξη συγχαίρει τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα και τους γονείς τους.

«Τα παιδιά έδωσαν ηχηρό μήνυμα για την αποδοχή της διαφορετικότητας» τονίζει η παράταξη στην ακόλουθη ανάρτηση:

Τα παιδιά έδωσαν ηχηρό μήνυμα για την αποδοχή της διαφορετικότητας, την απόρριψη του εξτρεμισμού και την προαγωγή της συνύπαρξης. Ο παιδικός Μαραθώνιος των 1.000 μέτρων έγινε σε συνεργασία της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον ΠΑΟΔΑΠ στο πλαίσιο του «Έτους ανεκτικότητας 2019» και τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ».

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πήραν μέρος στην εκδήλωση, αλλά και τους γονείς τους που τους ενθάρρυναν σ΄ αυτή την προσπάθεια. Από τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή παρέστη η δημοτική μας σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Βάνα Νικολακοπούλου-Νούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet