Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Υπό προϋποθέσεις η χρήση των σχολικών υποδομών από τα αθλητικά σωματεία
Αθλητισμός

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Υπό προϋποθέσεις η χρήση των σχολικών υποδομών από τα αθλητικά σωματεία

Με αφορμή έγγραφο που απέστειλε η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αναφορικά με τη χρήση των αθλητικών υποδομών των σχολείων από τα αθλητικά σωματεία της πόλης, η παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή απαντά ότι «δεν είναι αρνητική».

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Νέας Αρχής, Γιώργος Οικονόμου, επισημαίνει προς τη διοίκηση:

  • Η προοπτική αυτή δεν υποκαθιστά, όπως υπονοείται στο έγγραφο που μας κοινοποιήσατε, τις προπονητικές και αγωνιστικές ώρες των κλειστών υποδομών.
  • Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανασταλεί η άμεση και επιτακτική ανάγκη κατασκευής κλειστού προπονητηρίου, δεδομένου ότι η νεολαία και τα αθλητικά σωματεία ασφυκτιούν, επί πολλά χρόνια, από την έλλειψη κλειστών αθλητικών και άλλων υποδομών.
  • Είναι πολύ συγκεκριμένα και ελάχιστα τα σχολικά συγκροτήματα που ενδιαφέρουν (για μερική και όχι αποκλειστική χρήση των αθλητικών τους υποδομών) τα αθλητικά σωματεία και ταυτόχρονα πληρούν τις προϋποθέσεις παραχώρησης χρήσης.
  • Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρηθούν τα προβλεπόμενα που θα διασφαλίζουν, αφ’ ενός τη δημόσια υγεία και την ασφαλή άθληση και αφ’ ετέρου την προστασία της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet