Νίκες για Κορασίδες και Μίνι του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκες για Κορασίδες και Μίνι του ΓΣΑΠ

Αγωνιστική δραστηριότητα και αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16/2) για τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.

Ο Σύλλογος ενημερώνει για τα αποτελέσματα των τμημάτων του.

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΖΑΟΝ: 47 – 32

Δεκάλεπτα: 11-13,10-08,11-04,15-07

Δύσκολη επικράτηση των κορασίδων, με κατά διαστήματα ικανοποιητική απόδοση επί του μαχητικού ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα δεν αποτυπώθηκε η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων, καθώς μοιράστηκαν δεκάλεπτα και σκορ. Με μεγαλύτερη διάθεση και συγκέντρωση μπήκε στο παρκέ μετά την ανάπαυλα η ομάδα του ΓΣΑΠ, βελτιώνοντας κατά πολύ την άμυνά της, ενώ στην επίθεση έβγαλε πολύ όμορφες ατομικές και ομαδικές φάσεις, φτάνοντας τελικά εύκολα στη νίκη.

Το επόμενο Σάββατο 22/02/20 στις 19:00 οι κορασίδες της «Αγίας» αγωνίζονται εκτός έδρας στο 1ο Αχαρνών με αντίπαλο την ομάδα των ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Κανιστρά, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Γιαννακού, Στρατηγού, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Γ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ: ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Α.Σ. – Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 37-38

Οκτάλεπτα: (2-8, 2-2, 17-8, 12-15, 4-5)

Το τελευταίο παιχνίδι του ΓΣΑΠ για αυτό το τουρνουά, και ήθελε να το ευχαριστηθεί και να το διασκεδάσει. Όμως η μαχητικότητα και το πείσμα των κοριτσιών του Καλλίμαχου, που έχασαν στον πρώτο γύρο για έναν πόντο, δεν άφησε και πολλά περιθώρια. Το αποτέλεσμα ήταν από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά, το σκορ να έχει αλλεπάλληλες εναλλαγές με μικρές διαφορές. Έτσι, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, για άλλη μια φορά, παρακολούθησαν έναν αγώνα για γερό στομάχι. «Highlight» του παιχνιδιού, το τρίποντο της Κωνσταντίνας Οικονόμου στο τέλος του τέταρτου οκτάλεπτου, που έφερε το παιχνίδι σε ισοπαλία! Τελικά ο ΓΣΑΠ πήρε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, αφού κέρδισε πάλι με έναν πόντο διαφορά.

«Coach Λάουρα σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό το υπέροχο ταξίδι, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλες να μας βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα και να μας μάθεις όσα περισσότερα μπορείς», αναφέρει ο Σύλλογος.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Γουρδουπάρη Ν., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Μητροπέτρου Γ., Κεχρή Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet