Νίκες για κορασίδες και μίνι του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκες για κορασίδες και μίνι του ΓΣΑΠ

Συνολικά 18 μικρές αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) πήραν μέρος στον 1ο Διαγωνισμό βολών της φετινής περιόδου που διεξήχθη στο ημίχρονο του αγώνα των γυναικών ΓΣΑΠ – Χίου. Νικήτρια από το τμήμα των τζούνιορ του ΓΣΑΠ αναδείχθηκε η Άρτεμις Δρανίδου και από τα προμίνι η Όλγα Νόβα.

Ο επόμενος αντίστοιχος διαγωνισμός θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟΖ την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Στο αγωνιστικό κομμάτι των ακαδημιών του ΓΣΑΠ, νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν οι κορασίδες και τα μίνι, ενώ δεν τα κατάφεραν οι παγκορασίδες. Οι νεάνιδες είχαν ρεπό.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες

Αυτή την εβδομάδα οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ είχαν αγωνιστικό ρεπό λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σχολής Μωραΐτη.

Κορασίδες: ΕΦΑΟΖ – ΓΣΑΠ: 23 – 44

Δεκάλεπτα: 10-20, 03-07, 07-03, 03-14

Συνέχεια στις νίκες για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ που επικράτησαν εκτός έδρας του ΕΦΑΟΖ. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν με συγκέντρωση, κυρίως επιθετικά, βάζοντας τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα. Η σωστή διαχείριση στο υπόλοιπο του αγώνα, με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ καλή τους άμυνα, ήταν αρκετή για την τελική επικράτηση. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 με αντίπαλο τον Εύνικο στην έδρα του ΓΣΑΠ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Κακοσούρη, Μήτση, Τριανταφύλλη.

Παγκορασίδες: ΓΣΑΠ Β – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ Β: 40 – 46

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας, για να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο σχετικό site της ΕΣΚΑ αναφέρεται ως ΓΣΑΠ Β.

Δεκάλεπτα: 6-4, 8-15, 19-13, 7-14

Στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα κατάφεραν οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ να ισοφαρίσουν την ομάδα του Κρόνου Γέρακα, η οποία κατέβηκε στον αγώνα μόνον με επτά κοπέλες.

Μετά από ένα δεύτερο τραγικό δεκάλεπτο για την ομάδα του ΓΣΑΠ και αφού είχε καταφέρει να ισοφαρίσει, έριξε πάλι ρυθμούς στο τέταρτο δεκάλεπτο και ηττήθηκε με σκορ 40-46.

Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στη Νέα Κηφισιά.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Κέντρου, Δασκαλάκη, Λιάρου, Μαντζαφίνη, Κάνιστρα, Αλεξάνδρου, Στρατηγού, Τοτόση, Κατακουζηνού, Τοτού, Γιαννακού, Αλεξανδράτου.

Τουρνουά Μίνι

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΑΣΚΑ οι αγώνες του Τουρνουά των Μίνι: «Έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, διεξάγονται για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών, ώστε τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να έρθουν περισσότερο σε επαφή με το άθλημα. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν θα υπάρχει επίσημη βαθμολογία».

Ο ΓΣΑΠ, στηρίζοντας την παραπάνω φιλοσοφία, συμμετέχει στο τουρνουά και η ομάδα του ανήκει στον 1ο όμιλο, στον οποίο θα δώσει συνολικά 14 αγώνες, ο τελευταίος των οποίων θα διεξαχθεί στις 16/02/2020.

Στον πρώτο αγώνα:

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – Γ.Σ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ; 16 – 55

Οκτάλεπτα: 0-8, 4-10, 8-6, 1-16, 3-15

Με το δεξί ξεκίνησαν τα κορίτσια του ΓΣΑΠ αυτό το τουρνουά. Ήδη από το πρώτο 8λεπτό φάνηκε ότι ήταν αποφασισμένα να παλέψουν. Έτσι με τη σωστή καθοδήγηση από την coach Λάουρα, με προσπάθεια και πείσμα ξεπέρασαν το αρχικό άγχος. Το σφύριγμα της λήξης χάρισε στα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής χαμόγελα, ικανοποίηση και φυσικά το ροζ φύλλο του αγώνα.

Την επόμενη Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, τα μίνι του ΓΣΑΠ δίνουν ραντεβού στις 14:00 στο γήπεδό τους με τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Λιοντάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Κεϊσογλου, Σινάνογλου Α., Μηλιώνη, Κεχρή, Αθανασοπούλου, Τούτση, Τσαλούρη, Οικονόμου, Βερτοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet