Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες, ήττα για παγκορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες, ήττα για παγκορασίδες του ΓΣΑΠ

Αγωνιστική δραστηριότητα και αυτό το Σαββατοκύριακο (17-18/10) για τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.

Ο Σύλλογος ενημερώνει για τα αποτελέσματα των τμημάτων του.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 53-41

Δεκάλεπτα: 12-11, 10-12, 21-8, 10-10

Σημαντική νίκη για τις νεάνιδες μας απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Γέρακα, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και την δεύτερη αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία περίοδο στο πρώτο μέρος, χωρίς καμία από τις δύο να μπορέσει να ξεφύγει, με το ημίχρονο να κλείνει υπέρ του αντιπάλου με την ελάχιστη δυνατή διαφορά. Η τρίτη περίοδος ήταν αυτή που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα. Τα κορίτσια μας μπήκαν πολύ αποφασισμένες στο παρκέ, όπου υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους εγκλώβισαν αμυντικά τον αντίπαλο, έλεγξαν τα αμυντικά ριμπάουντ, που τους έδωσαν τη δυνατότητα να πετύχουν αρκετούς αιφνιδιασμούς, ενώ παράλληλα ήταν εύστοχες σε σουτ μέσης και μακρινής απόστασης. Στην τελευταία περίοδο παρά την πίεση του αντιπάλου η ομάδα μας έκανε σωστή διαχείριση παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν, με ιδιαίτερους επαίνους στα κορίτσια μας και τον προπονητή μας για την επιτυχία τους.

Πλέον προετοιμαζόμαστε για την δύσκολη συνέχεια της τρίτης αγωνιστικής, όπου θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο Π. Γιαννακόπουλος τις νεάνιδες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα 26/10/20 στις 21:45.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Πενέλη, Χατήρα, Μαντζιώρη, Κυρκοπούλου, Γεραντώνη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη, Παλάσκα, Τριανταφύλλη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΑΝΤΑΙΟΣ: 54-40

Δεκάλεπτα: 23-13, 13-16, 11-7, 9-4

Ξεκινώντας δυνατά και σε αυτό το παιχνίδι οι κορασίδες μας προηγήθηκαν με 23-13 στο πρώτο δεκάλεπτο δείχνοντας από την αρχή την αποφασιστικότητά τους. Οι παίκτριες του Ανταίου προσπάθησαν να αντιδράσουν και δεν επέτρεψαν να μεγαλώσει τη διαφορά, δεν κατάφεραν όμως να πλησιάσουν στο σκορ και να απειλήσουν την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους στον αγώνα, που δυστυχώς για λόγους αυστηρών οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, για μια ακόμα αγωνιστική, διεξήχθη σε άδειες εξέδρες.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 24/10/20 στις 19:00 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Ένωσης Ιλίου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Μαντζιώρη, Χριστοπούλου, Λυραντζάκη, Μητροπούλου, Κανιστρά, Μήτση, Παλάσκα, Τριανταφύλλη, Αλεξάνδρου, Τοτόση, Κέντρου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 43-25

Δεκάλεπτα: 10-7, 10-8, 16-4, 7-6

Τα κορίτσια μας αυτό το Σάββατο ήρθαν αντιμέτωπα με την ομάδα του Κρόνου Γέρακα και πραγματικά ξεκίνησαν τον αγώνα με όρεξη και μαχητικότητα.

Στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε όμορφες συνεργασίες και κυκλοφορία της μπάλας σε όλο το γήπεδο, έτσι στο τέλος του πρώτου 20λέπτου βρεθήκαμε να έχουμε μόλις 5 πόντους διαφορά από τα κορίτσια του Γέρακα. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι άδειασαν οι μπαταρίες μας και οι αντοχές μας με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αντιδράσουμε.

Επόμενο μας παιχνίδι, το Σάββατο 24/10/2020 στις 6μ.μ. με την ομάδα ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Κατακουζηνού, Σινάνογλου Κ, Παγίδα, Σινάνογλου Α, Σακκά, Οικονόμου, Λιοντάκη, Κεϊσογλου, Λιάρου, Δασκαλάκη, Κοντογιωργάκη, Κασκαβέλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet